Robot de bucatarie TEFAL MasterChef Essential QB150138 Info Utile

Robot de bucatarie TEFAL MasterChef Essential QB150138, 800W, bol inox 4.8L, 1.8 kg, 6 trepte de viteza, functie pulse, alb cu o capacitate a bolululi de 4.8 L, este mai mult decat potrivit pentru si cantitati mari de ingrediente, se pot prepara pana la 5 aluaturi de pizza. E potrivit pentru folosirea zilnica dar si pentru aluaturi speciale. Datorita miscarii planetare, va ajunge in toate partile bolului, astfel vei obtine rezultate optime in bucatarie. Robotul de bucatarie Tefal este un real ajutor in orice gospodarie nu ar trebui sa lipseaca din nici o bucatarie, fie ca esti pasionata si gatesti preparate mai complexe, fie ca esti la inceput si ai nevoie de un ajutor.

Vezi oferta aici

Este foarte recomandat pentru aluaturi aerate, precum albusuri de ou, bezele sau creme. Se pot gati cozonaci, paine, prajituri de orice fel, in cantitati mai mari sau mai mici. Motorul este unul foarte puternic, 800 W, dar in ciuda puterii mari, nu este zgomotos, deci nu vei deranja atunci cand vei gati. Dotat cu 6 trepte de viteza, in functie de nevoie si functia Pulse pentru precizie si control. Este dotat cu ventuze de fixare pe masa, pentru stabilitate in timpul utilizarii.

Mai multe detalii aici


Design ul este unul modern, placut, astfel ca robotul de bucatarie se va potrivi perfect in orice bucatarie. Foarte usor de folosit, si foarte usor de intretinut si curatat, bolul se poate spala si la masina de spalat vase.
Materialul din care este realizat este foarte rezistent, de calitate si robust.
Robot de bucatarie TEFAL MasterChef Essential este unul cu un raport pret calitatie foarte corect, este foarte recomandat de catre persoanele care l au achizitionat, foarte cautat si cumparat. Este un ajutor de nadejde pentru orice gospodina si pentru orice gospodarie. Ia ti un ajutor de nadejde pentu cele mai reusite rezultate in bucatarie.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Dwyn Vezi oferta Badabum Vezi oferta ITGalaxy Vezi oferta Vexio Vezi oferta EvoMag Vezi oferta ForIT

Robot de bucatarie TEFAL MasterChef Essential QB150138 Info Utile

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Performante

10.0/10

PRO

  • Foarte robust
  • Rezistent
  • Performante in bucatarie
  • Pret foarte bun
  • Materiale de calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *