Sampon de întreținere după netezirea părului – Alfaparf Milano Lisse Design Keratin

Sampon de întreținere după netezirea părului – Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy Maintenance Shampoo este produsul perfect pentru a-ți menține părul neted, moale și strălucitor după un tratament de netezire. Acest șampon special formulat, cu o capacitate de 250 ml, oferă îngrijire delicată și protecție pentru părul tău, în timp ce păstrează efectul de netezire pentru o perioadă mai lungă.

Formula delicată și eficientă: Formula șamponului Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy Maintenance Shampoo este concepută special pentru a curăța delicat și eficient părul, fără a afecta tratamentul de netezire. Ingredientele sale de înaltă calitate ajută la menținerea hidratării și elasticității părului, pentru un aspect sănătos și strălucitor.

Vezi oferta aici

Protecție pentru părul netezit: Acest șampon este dezvoltat pentru a oferi o protecție sporită părului netezit, prevenind apariția efectului de frizz și menținând părul perfect neted și disciplinat. Ingredientele sale speciale ajută la formarea unui strat protector în jurul firelor de păr, reducând riscul de deteriorare și protejând împotriva factorilor externi nocivi.

Hidratare și nutriție: Șamponul Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy Maintenance Shampoo asigură hidratarea și hrănirea profundă a părului tău. Ingrediente precum keratina și proteinele de mătase ajută la restabilirea nivelului optim de hidratare, lăsând părul moale, mătăsos și ușor de pieptănat.

Păstrează strălucirea și elasticitatea: Cu ajutorul acestui șampon de întreținere, părul tău va rămâne strălucitor și elastic. Formula sa avansată contribuie la întărirea firului de păr, reducând fragilitatea și prevenind ruperea. Astfel, vei avea un păr sănătos, plin de vitalitate și rezistent la factorii de stres.

Mai multe detalii aici

Utilizare zilnică: Șamponul Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy Maintenance Shampoo poate fi utilizat în mod regulat, fiind potrivit pentru utilizarea zilnică. Aplică o cantitate adecvată de produs pe părul umed, masează ușor pentru a forma o spumă bogată, apoi clătește bine. Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea împreună cu balsamul din aceeași gamă.

Descoperă secretul unui păr neted, strălucitor și ușor de întreținut cu Sampon de întreținere după netezirea părului – Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy Maintenance Shampoo 250 ml.

Vezi oferta Esteto Vezi oferta Notino Vezi oferta Hiris Vezi oferta Emag

Sampon de întreținere după netezirea părului - Alfaparf Milano Lisse Design Keratin

10

Intretinere keratina

10.0/10

Calitate

10.0/10

Stralucire

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Intretine tratamentul cu keratina
  • Indreapta parul
  • Par mai stralucitor
  • Nu contine sulfati si parabeni
  • Pret bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *