Serum pentru creșterea densității părului cu multi-peptide The Ordinary Pareri Utile

Serum pentru creșterea densității părului cu multi-peptide de la The Ordinary este un produs revoluționar, care oferă o soluție eficientă pentru problemele legate de subțierea și căderea părului. Acest serum conține ingrediente active puternice, precum peptidele și alte substanțe nutritive esențiale, care stimulează creșterea și fortificarea firului de păr.

Vezi oferta aici

 

Serumul pentru creșterea densității părului cu multi-peptide de la The Ordinary este formulat pentru a oferi o soluție eficientă în lupta împotriva subțierii și căderii părului. Iată câteva detalii tehnice și informații despre funcțiile acestui serum:

 1. Multi-peptide: Serumul conține o combinație de peptide avansate, care au capacitatea de a stimula creșterea și regenerarea părului. Aceste peptide acționează asupra foliculilor de păr, promovând producția de colagen și elastină și întărind firul de păr de la rădăcină până la vârfuri.
 2. Stimularea circulației sanguine: Ingredientele active din serum ajută la îmbunătățirea circulației sanguine la nivelul scalpului, asigurând astfel un aport adecvat de nutrienți esențiali către foliculii de păr. Aceasta contribuie la creșterea părului și la reducerea căderii acestuia.
 3. Nutriție și hidratare: Serumul conține, de asemenea, substanțe nutritive esențiale, precum vitaminele și mineralele, care hrănesc și hidratează părul, conferindu-i rezistență și strălucire. Aceste ingrediente ajută, de asemenea, la repararea părului deteriorat și la prevenirea ruperii și despărțirii vârfurilor.
 4. Utilizare ușoară: Serumul are o consistență lejeră și se absoarbe rapid în scalp, fără a lăsa reziduuri grase sau a îngreuna părul. Poate fi aplicat cu ușurință pe scalp și masat în zona dorită, fără a fi nevoie să clătiți.
 5. Ambalaj convenabil: Serumul este prezentat într-un flacon cu pompă, care permite dozarea precisă și conservarea produsului în condiții optime. Aceasta asigură o utilizare igienică și economisirea produsului pe termen lung.

Mai multe detalii aici

Serum pentru creșterea densității părului cu multi-peptide de la The Ordinary este un produs inovator, care oferă o soluție eficientă pentru persoanele care se confruntă cu subțierea și căderea părului. Cu ingrediente puternice și o formulă avansată, acest serum vă ajută să vă redobândiți densitatea părului și să obțineți un păr mai sănătos și mai plin de vitalitate.

Vezi oferta DrMax Vezi oferta Emag Vezi oferta Hiris

Serum pentru creșterea densității părului cu multi-peptide The Ordinary Pareri Utile

10

Eficient

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Raport pret calitate corect

10.0/10

Sanatos

10.0/10

PRO

 • Ingrediente de calitate
 • Practic
 • Eficient
 • Pret bun
 • Efecte vizibile

Contra

 • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *