Set 10 Produse Hidratante și Antioxidante cu Vitamina E – Dr. Rashel Impresii si Info Utile

Set 10 Produse Hidratante și Antioxidante cu Vitamina E – Dr. Rashel Vitamin E Hydrating & Restoring Skin Care este un kit complet care îți va oferi o rutină eficientă de îngrijire a pielii, bazată pe proprietățile hidratante și antioxidante ale vitaminei E. Acest set de produse de înaltă calitate este proiectat pentru a-ți revitaliza și rehidrata pielea, ajutând la reducerea semnelor de îmbătrânire și la restabilirea unui aspect tânăr și radiant.

Vezi oferta aici

 1. Loțiune de curățare: Setul include o loțiune de curățare delicată, care îndepărtează impuritățile și machiajul, lăsând pielea curată și proaspătă.
 2. Ser hidratant: îmbogățit cu vitamina E și alți antioxidanți, oferind hidratare intensă și ajutând la protejarea pielii împotriva agresiunilor externe.
 3. Cremă de față: Cremă de față bogată și hrănitoare, care îmbunătățește elasticitatea pielii și o protejează împotriva deshidratării.
 4. Cremă pentru ochi: Formula specială a cremei pentru ochi ajută la reducerea aspectului ridurilor și a cearcănelor, conferind un aspect revigorat și luminos.
 5. Masca hidratantă: Masca închide în piele toate beneficiile vitaminei E și ale ingredientelor hidratante, revitalizând și întinerind pielea.
 6. Exfoliant facial: Exfoliantul delicat ajută la îndepărtarea celulelor moarte și la curățarea porilor, lăsând pielea fină și luminoasă.
 7. Ulei de față: Uleiul cu vitamina E hrănește în profunzime și îmbunătățește textura și luminozitatea pielii.
 8. Crema pentru mâini: Crema hidratantă pentru mâini este perfectă pentru a-ți menține pielea mâinilor hidratată și moale.
 9. Balsam pentru buze: Balsamul pentru buze cu vitamina E oferă o hidratare intensă și protecție împotriva uscăciunii și a crăpăturilor.
 10. Spray fixator de machiaj: Spray-ul fixator de machiaj cu vitamina E ajută la prelungirea duratei machiajului și la menținerea unui aspect proaspăt și impecabil pe parcursul întregii zile.

Mai multe detalii aici

Setul 10 Produse Hidratante și Antioxidante cu Vitamina E – Dr. Rashel Vitamin E Hydrating & Restoring Skin Care este un kit complet, care îți oferă o gamă variată de produse pentru îngrijirea pielii, toate îmbogățite cu vitamina E și alte ingrediente hidratante și antioxidante. Acest set te ajută să obții o piele hidratată, revitalizată și sănătoasă, iar rezultatele se vor observa într-un timp scurt.

Set 10 Produse Hidratante și Antioxidante cu Vitamina E - Dr. Rashel Impresii si Info Utile

10

Benefice

10.0/10

Se aplica usor

10.0/10

Rezultate vizibile

10.0/10

Raport pret calitate corect

10.0/10

Ingrediente de calitate

10.0/10

PRO

 • Produse in Dubai
 • Ingrediente de calitate
 • Rezultate vizibile
 • Set complet de ingrijire
 • Foarte apreciate

Contra

 • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *