Set de gantere reglabile kettlebell FitTronic Pareri si Recomandari Utile

Set de gantere reglabile kettlebell FitTronic 5 in 1 de 20 kg ZK20 este un echipament excelent pentru cei care doresc să își antreneze întregul corp în confortul casei lor. Acest set oferă o varietate de opțiuni de antrenament cu o greutate maximă de 20 kg și vine cu o bară curbată Z, o bară dreaptă, o roată de abdomen și multe alte accesorii.

Vezi oferta aici

Ganterele sunt reglabile și permit utilizatorului să ajusteze greutatea între 2,5 kg și 20 kg, astfel încât pot fi folosite pentru o varietate de exerciții, de la ridicări de greutăți la flotări și genuflexiuni. Setul include două gantere reglabile, fiecare cu câte patru discuri de greutate.

Bara curbată Z este excelentă pentru antrenarea bicepsilor, tricepsilor și a spatelui, în timp ce bara dreaptă este ideală pentru ridicarea și antrenarea pieptului și a umerilor. Roata de abdomen este o opțiune excelentă pentru antrenarea mușchilor abdominali și de bază.

Setul de gantere reglabile kettlebell FitTronic 5 in 1 de 20 kg ZK20 este fabricat din materiale de calitate, astfel încât să fie durabil și sigur în utilizare. Discurile de greutate sunt fabricate din fontă acoperită cu un strat de vopsea pentru a le proteja de coroziune și pentru a le face mai rezistente la uzură.

Un alt avantaj al acestui set de gantere reglabile este că este compact și ușor de depozitat, astfel încât să nu ocupe prea mult spațiu în casă. În plus, setul vine cu o husă de transport, care face ușor să-l transportați oriunde v-ați dori să faceți antrenamente.

Mai multe detalii aici

În concluzie, Setul de gantere reglabile kettlebell FitTronic 5 in 1 de 20 kg ZK20 este un echipament excelent pentru cei care doresc să-și antreneze întregul corp la domiciliu. Acest set oferă o varietate de opțiuni de antrenament, iar ganterele reglabile permit utilizatorului să ajusteze greutatea în funcție de nivelul lor de antrenament. Fabricat din materiale de calitate și compact, acest set este o investiție excelentă pentru oricine dorește să aibă un corp sănătos și tonifiat.

Set de gantere reglabile kettlebell FitTronic Pareri si Recomandari Utile

10

Calitate

10.0/10

Rezistente

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabile

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Rezistente
  • Materiale de calitate
  • Practice
  • Eficiente

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *