Color Wow Dream Coat Spray pentru par cu efect de netezire Pareri Utile

Magia Dream Coat -spray pentru par cu efect de netezire !

Am folosit spray-ul pentru păr Color Wow Dream Coat Supernatural Spray și pot să spun că este pur și simplu magic! De obicei, părul meu este ondulat și predispus la efectul de frizz, mai ales în zilele umede. Cu toate acestea, după ce am aplicat acest spray, părul meu a devenit incredibil de neted și mătăsos. Ce m-a mirat foarte tare a fost faptul ca parul a fost drept si nu s-a incretit nici in zona de mare, vacanta. Abia astept sa-l incerc in zilele umede de  toamna.

Textura ușoară și invizibilă a spray-ului m-a impresionat. Este atât de ușor de aplicat, fără a lăsa reziduuri sau a încărca părul. Mi-a plăcut că nu a lăsat senzația de lipici sau greutate pe păr, așa cum s-au întâmplat cu alte produse pe care le-am încercat în trecut.

Efectul de netezire a fost cu adevărat remarcabil. Părul meu a devenit strălucitor și a rămas neted și în zilele umede, ceea ce pentru mine este o adevărată realizare. Chiar și în condiții de umiditate ridicată, părul meu a arătat perfect, fără a se desface sau a se încurca.

Vezi oferta aici

De asemenea, am observat că acest spray protejează părul împotriva daunelor cauzate de căldura uscătorului și a aparatelor de coafat, ceea ce a fost o surpriză plăcută. Părul meu nu s-a deshidratat și nici nu a devenit casant, ca înainte, atunci când foloseam aceste aparate.

Consider că Dream Coat Supernatural Spray face cu adevărat diferența în rutina mea de îngrijire a părului. Îmi doream de mult timp să găsesc un produs care să mă ajute să obțin un păr neted, strălucitor și să reziste în timpul zilelor umede. Ei bine, l-am găsit în acest spray minune!

Se aplica asa:

Spălați părul: Începeți aplicarea spray-ului pe părul proaspăt spălat și șters cu un prosop. Este important ca părul să fie curat și ușor umed pentru a obține cele mai bune rezultate.

Agitați flaconul: Asigurați-vă că agitați bine flaconul înainte de a începe aplicarea, pentru a amesteca bine ingredientele active.

Secțiuneați părul: Împărțiți părul în secțiuni mai mici pentru a vă asigura că aplicați spray-ul uniform pe întreaga suprafață a părului.

Aplicați spray-ul: Ținând flaconul la o distanță de aproximativ 15-20 cm de păr, pulverizați generos pe fiecare secțiune a părului. Asigurați-vă că acoperiți atât lungimea, cât și vârfurile părului.

Pieptănați părul: După ce ați aplicat spray-ul, pieptănați părul cu grijă pentru a distribui produsul în mod uniform pe toată suprafața părului. Acest pas va asigura o distribuție corespunzătoare a spray-ului și va ajuta la prevenirea efectului de frizz.

Uscarea părului: Pentru cele mai bune rezultate, lăsați părul să se usuce natural sau folosiți un uscător de păr. Spray-ul Dream Coat Supernatural va continua să își facă efectul pe parcursul zilei și va proteja părul de umiditate chiar si timp de mai multe zile.

Stilizarea părului: După ce părul este complet uscat, puteți folosi aparatul de coafat pentru a-l stiliza după preferințe.

Mai multe detalii aici

 

Recomand cu căldură Color Wow Dream Coat Supernatural spray pentru par cu efect de netezire tuturor celor care doresc să aibă un păr perfect neted și sănătos. Este un produs cu adevărat de încredere și cu rezultate uimitoare. Indiferent de tipul de păr sau de problemele pe care le aveți, acest spray va face cu siguranță diferența și va aduce un plus de strălucire și frumusețe părului vostru. Este cu siguranță un must-have în arsenalul meu de îngrijire a părului, iar acum nu mă mai despart de el!

Color Wow Dream Coat Spray pentru par cu efect de netezire Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Benefic

10.0/10

Protejeaza

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Ingrediente de calitate

10.0/10

PRO

  • Cantitate ok
  • Raport pret calitate ok
  • Rezultate vizibile
  • Textura ok
  • Aplicare usoara

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *