Sterilizator pupinel profesional + 1 bufer de unghii roz

Sterilizator pupinel profesional este cel mai bun pupinel de pe piata si cel mai cumparat. Il veti gasi in toate saloanele care se respecta. Este un sterilizator cu aer cald realizat din materiale de calitate la un pret foarte bun, mai mult decat decent.
Pupinelul este folosit in toate saloanele unde se folosesc ustensile ce nu sunt de unica folosinta. In saloanele de manichiura, de coafura, de tatuaje , in cabinetele veterinare si oriunde este nevoie ca ustensilele sa fie sterilizate la cald.

Vezi oferta aici

In vremurile noastre suntem din ce in ce mai expusi la tot felul de boli, ciuperci, eczeme etc, in saloane se pot lua boli si ciuperci cu care te poti lupta o viata intreaga. Alege sa fii in siguranta tu si clientii tai cu pupinelul sterilizator cu aer cald, nu risca sanatatea nimanui si sterilizeaza instrumentarul asa cum este indicat. Pupinelul va trebui calibrat la un centru specializat. Interiorul este din inox, tavita se poate scoate si un amanunt foarte important este faptul ca se foloseste impreuna cu pungute speciale pentru pupinel, din hartie preferabil, altfel riscati sa va stricati instrumentarul deoarece temperatura este foarte mare, poate ajunge si la 200 grade Celsius.

Mai multe detalii aici

Se foloseste foarte usor, se pun ustensilele in pungute, acestea in tavita, se introduc in pupinel si se seteaza timpul si temperatura de sterilizare. Cand s a oprit pupinelul, se scoate tavita si unstensilele se scot cu ajutorul inelelor.
Raportul pret calitate este unul foarte corect iar sterilizatorul este foarte recomandat de catre cei care l au incercat.

Specificatii Sterilizator Pupinel:

Masuri ( masina principala ) : 31 x 14 x 21 cm.
Masuri ( interior ) : 25 x 12 x 6 cm.
Masuri ( Tava ) : 24.5 x 11.3 x 2.7 cm.
Volumul intern : 1.8 L.
Timer reglabil:60
Temperatura: 20-220° C reglabil.
Tensiune: 100V – 120V / 60Hz sau 220V – 240V / 50Hz.
Putere: 300 W.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Trendis Vezi oferta NailsUp

Sterilizator pupinel profesional + 1 bufer de unghii roz

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Performante

10.0/10

PRO

  • Foarte calitativ
  • Pret bun
  • Usor de folosit
  • Usor de curatat
  • Foarte cumparat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *