Telescop reflector National Geographic 9011300 Pareri

Telescop reflector National Geographic 9011300 Pareri

Telescop reflector National Geographic 9011300 este o alegere excelentă pentru pasionații de astronomie, oferind o experiență captivantă și detaliată a observațiilor stelare. Recent am avut ocazia de a îl testa și aș dori să împărtășesc impresiile mele.

Un aspect notabil al acestui telescop este performanța optică remarcabilă. Cu un diametru de 114 mm și o distanță focală de 500 mm, acesta oferă imagini clare și luminoase ale obiectelor cerești. Lentila obiectivului este acoperită cu un strat antireflex pentru a reduce orice distorsiuni și a îmbunătăți calitatea imaginii. Am fost uimit de claritatea detaliilor observate, precum și de luminozitatea stelelor și a altor obiecte cerești.

Vezi oferta aici

Un alt avantaj notabil este montura Altazimuth, care facilitează urmărirea precisă a obiectelor pe cer. Această caracteristică face observațiile mai confortabile și mai ușor de realizat, în special pentru începători. Cu ajutorul cerculețului de cercetare și a indicatorului de ascensionare dreaptă, am putut localiza rapid și precis diverse obiecte în timpul observațiilor mele.

Telescopul vine echipat cu o gamă variată de accesorii, inclusiv mai multe oculare și un redresor de imagine pentru observații terestre. Aceste accesorii adaugă versatilitate telescopului, permițându-mi să explorez atât planeta noastră, cât și cerul înstelat.

Construcția solidă a telescopului reflector National Geographic 9011300 inspiră încredere. Stativul din aluminiu este stabil și ușor de reglat, asigurând un suport solid pentru telescop. În plus, designul estetic și detaliile bine gândite fac din acest telescop nu doar o unealtă științifică, ci și o piesă de decor atrăgătoare.

Pe lângă aceste caracteristici tehnice, am apreciat și ghidul inclus de observare a stelelor alături de harta cerului. Acest lucru face ca telescopul să fie accesibil și pentru cei mai puțin experimentați, oferindu-le posibilitatea de a explora cerul și de a descoperi minunile astronomiei.

Mai multe detalii aici

În concluzie, Telescopul reflector National Geographic 9011300 reprezintă o investiție valoroasă pentru oricine dorește să se inițieze sau să-și îmbunătățească experiența în observarea cerului. Performanța optică de înaltă calitate, caracteristicile tehnice avansate și accesorii variate îl plasează în topul alegerilor pentru pasionații de astronomie. Personal, sunt încântat de performanța acestui telescop și îl recomand cu încredere tuturor entuziaștilor de astronomie.

Telescop reflector National Geographic 9011300 Pareri

10

Calitate materiale

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Usor de transportat

10.0/10

Performanta optica

10.0/10

Rezistent in timp

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Optica perfecta
  • Usor de montat si transportat
  • Materiale de calitate
  • Claritate mare

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *