Tester nitrati si radiatii din fructe, legume, carne, Greentest ECO 6 + TDS Pareri Utile

Tester nitrati si radiatii! Greentest 3 este un dispozitiv portabil de testare a calității alimentelor și a apei potabile. Acesta poate detecta conținutul de nitrați din fructe, legume, carne și poate măsura conductivitatea totală a soluțiilor (TDS) din apă. Dispozitivul este echipat cu două sonde – una pentru testarea nitraților și una pentru TDS.

Vezi oferta aici

Nitrații sunt aditivi alimentari care se adaugă la alimente pentru a prelungi durata de păstrare și pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor nedorite. Unele studii au arătat că nitrații pot fi dăunători sănătății umane, de aceea este important să se cunoască nivelul acestora din alimente.

Conductivitatea totală a soluțiilor (TDS) măsoară cantitatea de substanțe disociate (ioni) din apă. Acest lucru poate fi util pentru a evalua calitatea apei potabile, deoarece un nivel ridicat de TDS poate indica prezența unor impurități sau a unui exces de minerale.

Mai multe detalii aici

 

Tester nitrati si radiatii Greentest 3 este un dispozitiv compact și ușor de utilizat, proiectat pentru a furniza rezultate precise în câteva secunde. Acest lucru îl face ideal pentru cei care doresc să-și verifice calitatea alimentelor și a apei pe parcursul zilei, fără a fi necesar un test de laborator sau alte facilități specializate.

În concluzie, Greentest 3 este un dispozitiv portabil de testare a nitraților și TDS, care oferă o soluție simplă și accesibilă pentru evaluarea calității alimentelor și a apei.

Raportul pret calitate pentru acest aparat este unul foarte corect si putem spune ca este o investitie ce merita toti banii, o investitie in sanatate si in alegeri sanatoase, pentru dumnevoastra,pentru copii si pentru cei dragi. Este un aparat foarte cautat in ultimoo ani tocmai din cauza exploziei de nitriti si substante daunatoare care sunt gasite din ce in ce mai mult in fructe, legume, carne sau alte alimente care ar trebui sa fie sanatoase. Aparatul Greentest este de un real ajutor la cumparaturi.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Doraly Vezi oferta Fruugo

Tester nitrati si radiatii din fructe, legume, carne, Greentest ECO 6 + TDS Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret decent

10.0/10

Practic

10.0/10

Rezistent

10.0/10

Usor de montat

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Eficient
  • Pret bun
  • Usor de purtat in geanta
  • Rezistent in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *