Ulei hidratant Purito pentru ten Plainet Squalane Oil Pareri si Review

Ulei hidratant Purito pentru ten Plainet Squalane Oil este un produs excelent care aduce multiple beneficii pielii. Formulat cu ingrediente naturale și de înaltă calitate, acest ulei este bogat în squalane, care este un compus emolient și hidratant.

Principalele beneficii ale acestui ulei hidratant includ hidratarea intensă a pielii, reducerea pierderii de umiditate și restabilirea echilibrului natural al hidratării.

Vezi oferta aici

Ingredientele sunt urmatoarele:

Squalane: Este un compus emolient derivat din plante, care ajută la menținerea hidratării pielii și la prevenirea deshidratării. Este ușor absorbit de piele și lasă un finisaj mat și catifelat.
Tocoferol (vitamina E): Acest antioxidant puternic protejează pielea de stresul oxidativ cauzat de radicalii liberi, contribuind astfel la prevenirea îmbătrânirii premature și la menținerea unui aspect tânăr și sănătos al pielii.
Ceramide: Aceste lipide naturale se găsesc în mod normal în stratul de protecție al pielii și ajută la întărirea barierei naturale a pielii, reducând astfel pierderea de umiditate și păstrând pielea hidratată și catifelată.
Beta-Sitosterol: Este un sterol vegetal care ajută la calmarea și protejarea pielii sensibile și iritate. Are, de asemenea, proprietăți hidratante și emoliente.
Acest Ulei hidratant Purito poate fi utilizat în rutina de îngrijire a tenului atât dimineața, cât și seara. Se poate aplica după curățarea feței și înainte de utilizarea cremei hidratante sau a altor produse de îngrijire a pielii.

Mai multe detalii aici

Plainet Squalane Oil de la Purito este o opțiune excelentă pentru persoanele care caută un produs hidratant eficient, cu ingrediente naturale și non-iritante. Beneficiile sale pentru piele includ hidratarea intensă, protecția împotriva stresului oxidativ și menținerea unei bariere protectoare sănătoase a pielii.

Vezi oferta Sole

Vezi oferta Notino Vezi oferta Emag

Vezi oferta Hiris

Ulei hidratant Purito pentru ten Plainet Squalane Oil Pareri si Review

10

Eficient

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Raport pret calitate corect

10.0/10

Ingrediente de calitate

10.0/10

PRO

  • Textura placuta
  • Tenul nu ramane uleios
  • Intra rapid in piele
  • Hidrateaza profund
  • Poate fi folosit ca baza de machiaj

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *