Aeroterma ceramica Cecotec 6350 Pareri si Recomandari Utile

Aeroterma ceramica Cecotec 6350 cu o putere de 200W, incalzire rapida si eficienta, reuseste sa ofere confortul casei dumneavoastra. Este extrem de practica si puternica, dotata cu control wi fi prin smartphone, veti putea sa o setati foarte simplu si confortabil din pat sau din fotoliu, fara a mai trebui sa va deplasati. Pentru acest lucru veti folosi temecomanda cu cea aceasta este dotata. Are 3 moduri, mod ventilator pentru incalzirea camerei, mod redus pentru atunci cand stati langa aeroterma si doriti un confort termic in plus si modul ridicat, cu o putere de 2000W. Pentru aceste 3 moduri este prevazuta cu 3 leduri ce indica modul pe care este setata.

Vezi oferta aici


Un atu foarte important al produsului Aeroterma ceramica Cecotec 6350 este faptul ca este oscilanta, ventilatorul se misca la 75 de grade pentru o distribuire cat mai uniforma si mai eficienta a caldurii.
Panoul de control este dotat cu touch deci va fi foarte usor de folosit. Design-ul este unul foarte placut si modern, nu va deranja nici vizual si nici ca spatiu ocupat.

Este o aeroterma foarte sigura, este dotata cu sistem de siguranta in caz de rasturnare aceasta se va opri automat.
Aeroterma ceramica Cecotec este recomandata pentru o camera de 18 m² dar desigur daca usile sunt deschise aceasta ofera un confort termic si in camera alaturata.

Mai multe detalii aici


Datorita ceramicii, aeroterma se incalzeste foarte rapid si caldura se mentine mult timp dupa ce a fost oprita. Ceramica este un material de inalta calitate si un bun conductor termic.
Recenziile pozitive lasate de catre persoanele care au achizitionat-o ne conving inca o data de eficacitatea si calitatea acestei aeroterme.
Raportul pret calitate este unul foarte bun si putem spune si merita toti banii si este o investitie extrem de inspirata. O investitie in calitate si in confortul casei dumnevoastra.

Aeroterma ceramica Cecotec 6350 Pareri si Recomandari Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Usoara

10.0/10

Pret

10.0/10

Practica

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Incalzeste puternic
  • Pastreaza caldura
  • Materiale de calitate
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *