Patine pentru fete, Roces pentru copii Pareri si Recomandari Utile

Patine pentru fete, Roces, Jokey Ice 3.0 cele mai bune patine si cele mai frumoase, cu un design deosebit, cu floricele si o combinatie de culor foarte placuta, alb cu roz. Le puteti gasi pentru marimile 30-33, 26-29, 34-37. Deci putem spune ca pot fi folosite si de catre femei cu o masura mai mica la picior. Patine pentru fete, Roces, Jokey Ice 3.0 sunt potrivite pentru incepatori deoarece sunt realizate astfel incat sa tina piciorul foarte bine, astfel evitandu-se accidentarile.

Vezi oferta aici


Este foarte important ca patinele sunt fie personale, sa nu fie imprumutate, inchiriate si asta pentru stim cu totii ce ciuperci si alte probleme pot aparea de la incaltamintea purtata de mai multe persoane, mai ales necunoscuti. Este igienic si sigur sa aveti propriile patine, fie ca sunteti la inceput in acest sport, fie ca este doar un hobby si mergeti la patinoarele din oras pentru distractie.

Patinele Roces sunt de inalta calitate, firma producatoare fiind foarte cunoscuta si apreciata in lumea sportului.
Acestea se inchid cu siret, velcro si clapa cu reglaj, exact ca la role. Caldura se pastreaza foarte bine, izolatia fiind facuta foarte bine. Carcasa este din polietilena, iar lama este tip hockey si este realizata din otel inoxidabil de calitate si rezistent in timp. Patine pentru fete, Roces sunt vedetele sezonului rece, sezonul sporturilor de iarna si al distractiilor pe gheata.

Mai multe detalii aici

Raportul pret calitate pentru aceste patine este unul foarte corect si putem spune ca merita toti banii. Patinele se pot folosi ani la rand si chiar pot trece de la o surioara la cealalta atunci cand marimea piciorului nu mai corespunde cu marimea patinelor.
Putem spune ca achizitionarea acestor patine este o investitie foarte inspirata, o investitie in miscare, in sport, deci in sanatatea copilului dumneavoastra. Nu doar ca sunt foarte practice dar sunt si foarte frumoase.

Patine pentru fete, Roces pentru copii Pareri si Recomandari Utile

10

Practice

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Sigure

10.0/10

Calitate

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Materiale de calitate
  • Raport pret calitate bun
  • Sigure
  • Comode
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *