Afumatoare electrica 1600 W cu 3 rafturi si 3 agatatoare pentru carne Pareri Utile

Afumatoare electrica 1600 W cu 3 rafturi si 3 agatatoare pentru carne, cea mai buna afumatoare pentru acasa, fie ca esti pasionat de mancare, de gatit sau ai o afacere in acest sens, afumatoarea electrica cu de 3 rafturi este produsul ideal pentru tine. Prepara-ti afumaturile la tine acasa si evita preparatele din comert care au doar gustul de afumatura dar de fapt contin un lichid cu gust si miros de fum. Cu Afumatoare electrica 1600 W cu 3 rafturi poti afuma orice tip de carne, peste, porc, carnati, oaie si cam tot ceea ce iti dicteaza imaginatia.
Este realizata din INOX PROFI LINE de inalta calitate, material rezistent in timp, dotata cu termostat pentru a seta temperatura si cu aerisire pentru aerul cald.

Vezi oferta aici


La interior Afumatoare electrica 1600 W este dotata cu 3 rafturi cu dimensiunile 400×279 si agatatoare pentru carne.
Dimensiunile afumatoarei sunt 540×380(H)720.
Afumaturile vor avea un gust delicios si vor fi sanatoase si benefice pentru intreaga familie.
La pachet veti primi si tavita pentru rumegus si de asemenea tavita pentru colectarea grasimii.
Se curata foarte usor cu ajutorul unei lavete si se recomanda curatarea dupa fiecare folosire, astfel evitam acumularea de grasime si de mirosuri in interiorul afumatoarei.

Mai multe detalii aici


Un aparat modern, pentru metode traditionale de gatire a carnii, mai ales in aceasta perioada a sarbatorilor cand se taie porcul si avem tot felul de preparate la indemana. Este un aparat de un real ajutor in gospodarie, nu ocupa mult spatiu, dimensiunile sunt perfecte, nici foarte mare si nici mic.
Raportul pret calitate pentru Afumatoare electrica 1600 W cu 3 rafturi si 3 agatatoare pentru carne este unul foarte corect si putem spune ca isi merita toti banii, iar recenziile pozitive la acest produs ne conving inca o data ca achizitionarea afumatoarei este o o decizie fparte inspirata, este o investitie in pasiunea dumneavoastra si chiar in sanatatea casei.

Afumatoare electrica 1600 W cu 3 rafturi si 3 agatatoare pentru carne Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Multifunctional

10.0/10

Rezistent in timp

10.0/10

PRO

  • Afumare naturala
  • Practica
  • Usor de folosit
  • Materiale de calitate
  • Rezistenta in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *