Aparat de facut vafe/gofre 1000W Waffle maker Pareri si Sfaturi Utile

Aparat de facut vafe/gofre 1000W, Waffle maker, o minune de aparat in orice gospodarie. Va puteti prepara propriile vafe, waffles sau gofre, oricum doriti sa le numiti. Prim oara am mancat gofre la o toneta pe strada la un Food festival si de atunci am ramas cu gandul la ele. De curand am vazut online acest Aparat de facut vafe/gofre 1000W si l am achizitionat cu gandul la vafele mancate la festival. Trebuie sa spun ca sunt incantata de rezultate, vafele au iesit minunat, calde, gustoase, moi si delicioase.

Vezi oferta aici

Acestea se pot manca intr-o multime de combinatii minunate, puteti pune la mijloc, tip sandwich, nutella, banane si biscuiti, nutella si gem de visine sau orice altceva va vine in minte si aveti pofta. Puteti combina vafele si cu gusturi sarate de branza, de unt, combinatiile sunt infinite.Aparat de facut vafe/gofre 1000W se foloseste foarte usor, functioneaza pe acelasi principiu ca si sandwich make-urile, pui aluatul pe placile antiaderente, inchizi capacul si lasi 5, 6 minute pana cand aluatul este copt.

Mai multe detalii aici

Placile sunt foarte frumoase, in forma de inima, deci la fel vor iesi si vafele noastre. Prepara 5 vafe in acelasi timp, cu o putere de 1000W, indicator luminos pe perioda functionarii. Invelisul este antiaderent si nu este nevoie de ulei sau de unt, vafele nu se vor lipi. Se curata foarte usor cu ajutorul unei simple lavete. Este dotat cu protectie anti supraincalzire deci daca cumva uitati de aparat aprins, nu trebuie sa va faceti grija ca acesta se va opri automat.


Design-ul si culoarea sunt foarte placute deci vor arata foarte bine in orice bucatarie, nu ocupa mult spatiu pe blatul din bucatarie.
Raportul pret calitate este unul foarte corect si putem spune ca achizitionarea acestui aparat Waffle maker, este o investitie foarte inspirata si de un real ajutor.

Aparat de facut vafe/gofre 1000W Waffle maker Pareri si Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Design placut

10.0/10

Rezistent in timp

10.0/10

PRO

  • Forme frumoase
  • Raport pret calitate corect
  • Rezistent in timp
  • Rapid
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *