Aparat de aer condiționat Electrolux EACS/I-12HEL/N8 EEC Pareri Utile

Aparat de aer condiționat Electrolux EACS/I-12HEL/N8 EEC este cu siguranță o achiziție excelentă pentru oricine își dorește confortul și calitatea superioară într-un singur pachet. Cu multiple funcții avansate și tehnologii inovatoare, acest aparat de aer condiționat oferă o experiență excepțională de răcire, îmbunătățind considerabil confortul în orice încăpere.

Cu o capacitate de 12000 BTU și o clasă de eficiență energetică A++, aparatul de aer condiționat Electrolux EACS/I-12HEL/N8 EEC asigură o performanță excelentă de răcire, oferind în același timp o economie semnificativă de energie. Acesta este perfect pentru camerele de dimensiuni medii și mari, oferind o răcire rapidă și uniformă în întreaga încăpere.

Vezi oferta aici

O funcție inovatoare și utilă a acestui aparat este conectivitatea Wi-Fi. Prin intermediul aplicației dedicate Electrolux, puteți controla aparatul de la distanță, astfel încât să puteți porni, opri sau seta programul de răcire chiar și atunci când nu sunteți acasă.

Funcția I-Feel reprezintă un avantaj suplimentar, deoarece senzorul inteligent va ajusta răcirea în funcție de temperatura și umiditatea din încăpere, pentru a menține un nivel optim de confort termic.

Aparatul de aer condiționat Electrolux EACS/I-12HEL/N8 EEC are și funcții de direcționare a fluxului de aer, cu 4 opțiuni de orientare, pentru a asigura o distribuție uniformă a aerului răcit în toată încăperea. Astfel, puteți beneficia de o răcire mai eficientă și de un confort sporit.

Cu 5 viteze ale ventilatorului, aveți libertatea de a ajusta intensitatea răcirii în funcție de preferințe și de condițiile externe.

Un alt aspect remarcabil al acestui aparat de aer condiționat este funcția de Ionizare. Aceasta contribuie la îmbunătățirea calității aerului, eliminând particulele de praf, polen și alte alergeni din aer, ceea ce este deosebit de util pentru cei cu sensibilități respiratorii.

În plus, aparatul este dotat cu filtre avansate, inclusiv un filtru de Carbon activ, un filtru cu Vitamina C și un filtru Nano-Silver. Aceste filtre ajută la curățarea aerului și la eliminarea bacteriilor și mirosurilor neplăcute, oferindu-vă un mediu mai curat și mai sănătos în casă.

Mai multe detalii aici

În concluzie, aparatul de aer condiționat Electrolux EACS/I-12HEL/N8 EEC este o alegere excelentă pentru oricine caută confort, eficiență energetică și funcții inovatoare. Cu capacitatea sa de răcire puternică și opțiunile sale avansate, veți putea bucura de un climat optim în orice cameră, în timp ce filtrele îmbunătățesc calitatea aerului pentru o atmosferă mai sănătoasă. Recomand cu căldură acest aparat de aer condiționat pentru un mediu plăcut și confortabil în orice sezon!

Vezi oferta Evomag Vezi oferta Emag Vezi oferta badabum Vezi oferta Vexio

Aparat de aer condiționat Electrolux EACS/I-12HEL/N8 EEC Pareri Utile

10

Eficient

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Raport pret calitate corect

10.0/10

Calitate

10.0/10

PRO

  • Materiale de calitate
  • Raceste rapid
  • Consum mic
  • Raport pret calitate bun
  • Design placut

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *