Aparat de tuns multifunctional Braun MGK5260 Wet&Dry Pareri si Sfaturi Utile

Aparat de tuns multifunctional Braun MGK5260 Wet&Dry, poate fi un cadou foarte inspirat pentru iubit, pentru sot, pentru tata sau pentru fiu. Un aparat de tuns foarte practic si folositor in orice casa. Te poti tunde, barbieri, il poti folosi pe corp, sub apa sau pe uscat. Iti poti tunde si aranja barba, aparatul Braun avand senzori pentru orice tip de barba, mai groasa sau mai rara.
Ai la dispozitie 4 piepteni pentru aceasta operatiune, cu 4 marimi diferite.

Vezi oferta aici

Un accesoriu pentru tunderea parului din urechi si in nas, 2 piepteni reglabili pentru tunderea parului din cap, un accesoriu pentru diverse modele pe care le vrei pentru barba ta, astfel chiar nu va fi nevoie sa mai mergi la salon. De asemenea, in set vei putea gasi si un aparat de ras Gillette Fusion 5 ProGlide dotat cu tehnologia FlexBall. Bateria Litiu-Ion foarte rezistenta, dureaza cat pentu 100 de tunderi si se incarca foarte repede in 1h.

Capul aparatului poate fi curatat foarte usor sub jetul de apa.
Aparat de tuns multifunctional Braun MGK5260 Wet&Dry este indispensabil si constituie trusa de ingrijire completa pentru orice barbat care se respecta. Nu mai este nevoie sa mergeti la salon pentru tuns, barbierit si aranjat barba, veti avea totul in propria locuinta.
La pachet veti primi 1 Incarcator, 1 Aparat de ras clasic, 1 Perie de curatare, 1 Aparat de tuns si ingrijire a barbii, 1 Pieptene 3 – 10 mm, 1 Pieptene 11 – 21 mm, 1 Aparat de tuns parul din urechi si din nas, 2 Piepteni ficsi la 1 mm & 2 mm, 1 Aparat pentru tuns in detaliu.


Raportul pret calitate pentru Aparat de tuns multifunctional Braun MGK5260 Wet&Dry este unul foarte corect si putem spune ca numarul mare de recenzii pozitive si calitatea Braun ne au convins inca o data ca achizitionarea acestui produs este o investitie extrem de inspirata. Este o investitie intr un produs pe care il veti avea timp indelungat, practic, de calitate si foarte eficient.
Il recomandam si noi si putem spune ca merita fiecare banut.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Dwyn Vezi oferta Vexio Vezi oferta ITGalaxy Vezi oferta Badabum

Aparat de tuns multifunctional Braun MGK5260 Wet&Dry Pareri si Sfaturi Utile

10

Eficient

10.0/10

Rezistent

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Multifunctional
  • Wet and Dry
  • Raport pret calitate bun
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *