Espressor automat De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B Recenzie si Pareri Utile

Espressor automat De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B, poate cel mai bun espressor si spunem asta bazandu ne pe experienta personala si pe sutele de recenzii pozitive lasate de catre persoanele care l au incercat. Inainte de prezentarea espressorului trebuie sa spunem ca este foarte rezistent in timp, bine lucrat, din materiale de calitate si extrem de robust. Un design foarte placut si modern, va arata minunat in orice bucatarie in coltul pentru cafea sau la birou, unde va deveni prietenul tuturor.
Daca iubiti cafeaua cu gust intens si mirosul de cafea in casa, Espressor automat De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B este pentru dumneavoastra.

Vezi oferta aici


Dotat cu 15 bar pentru o cafea tare, gustoasa si aromata la maxim.
Cu functia “LatteCrema” System te vei bucura de cel mai bun cappuccino, cu spuma cremoasa si densa. Aceasta este o tehnologie De Longhi ce combina cafeaua cu laptele, abur si aer in proportiile corecte astfel ca un cappuccino la acest espressor este o adevarata experienta.
Espressor automat De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B este dotat cu rasnita , pentru a prepara cea mai proaspata cafea, prospat rasnita, cu aroma si mirosul nealterate.

Mai multe detalii aici


Rasnita este dotata cu 13 setari, astfel tu iti poti alege dimensiunea la care vrei sa fie macinata cafeaua, mai fina sau mai putin fina.
O functie de un real ajutor este „My”cu care veti putea personaliza retete de bauturi si le veti putea si salva in meniul espressorului.
Bauturile pe care le puteti prepara cu ajutorul espressorului De Longhi, sunt Espresso, Espresso lung, Long, Cappuccino, Latte Macchiato, sau apa calda pentru ceaiuri si infuzii.

Puteti prepara in acelasi timp doua bauturi.
Are un sistem de autocuratare, tot ce va trebui sa faceti este sa apasati butonul “cleaning”.
Carafa de lapte si nu numai,pot fi spalate si la masina de spalat vase, asta datorita materialelor rezistente si de calitate.

 

 

 

Vezi oferta Emag Vezi oferta Vexio Vezi oferta Dwyn Vezi oferta ITGalaxy Vezi oferta EvoMag

Espressor automat De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B Recenzie si Pareri Utile

10

Eficient

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Cafea aromata
  • Multiple tipuri de bauturi
  • Silentios
  • Rezistent in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *