Aparat pentru preparat nuci Zilan ZLN2816 Pareri si Recomandari Utile

Aparat pentru preparat nuci Zilan ZLN2816, cine nu cunoaste si nu iubeste celebrele prajituri, Nuci? Au devenit aproape niste prajituri traditionale pentru ca reteta este foarte veche si toti ne amintim din copilarie cand parintii nostri ni le pregateau. Pe vremuri nu erau metodele usoare de acum, pentru pregatirea lor se folosea o forma mare, grea din aluminiu de cele mai multe ori. In ziua de azi
ni s-a usurat considerabil treaba in bucatarie si putem pregati bunatati cu efort minim.

Vezi oferta aici


Va prezentam in randurile ce urmeaza Aparat pentru preparat nuci Zilan ZLN2816, un aparat pentru facut nuci, extrem de usor de folosit, astfel ca veti putea pregati desertul preferat cu minin de efort si foarte rapid. Puteti pregati 24 de jumatati de nuci deodata.
Functioneaza pe acelasi principiu ca si sandwich maker-ele, este dotat cu placi antiaderente. Placile au forme de nuci, unde veti pune auatul preparat iar in 2 minute veti avea niste nuci minunate, aratoase si gustoase.

 

Fie ca de obicei nu aveti timp, fie ca prietenii au venit in vizita si trebuie sa pregatiti un desert rapid, aparatul cu forme pentru nuci este indispensabil in orice bucatarie, cu precadere la apropierea sarbatorilor.
Se foloseste foarte usor, nucile nu se lipesc, vor iesi foarte frumos din forme, fara sa se rupa sau sa se arda.
Se intretine si se curata foarte usor cu o simpla laveta, dupa fiecare folosire.

Mai multe detalii aici


Design ul este unul placut si va arata foarte bine in orice bucatarie, nu este masiv, deci nu va ocupa loc mult pe blatul din bucatarie, il puteti chiar depozita dupa folosire.
Este dotat cu indicator luminos pe toata perioada folosirii, iar cand nucile sunt gata, acesta se va stinge.
Raportul pret calitate este unul foarte corect iar recenziile pozitive lasate de catre persoanele care l au incercat, ne conving inca o data ca Aparat pentru preparat nuci Zilan ZLN2816 este o investitie foarte inspirata, un ajutor in bucatarie si tot ceea ce trebuie sa faceti este sa lasati imaginatia sa-si faca de cap, deoarece nucile pot fi umplute cu o sumedenie de umpluturi iar aluatul poate fi preparat deasemenea cu tot felul de coloranti naturali sau alimentari, cu cacao sau reteta clasica.

Aparat pentru preparat nuci Zilan ZLN2816 Pareri si Recomandari Utile

10

Eficient

10.0/10

Calitate materiale

10.0/10

Rezistent in timp

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Fiabil in timp
  • Raport pret calitate bun
  • Antiaderent
  • Eficient

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *