Friteuza cu aer cald Tefal Ultra Fry Digital EY111B15 Pareri si Recomandari

Friteuza cu aer cald Tefal Ultra Fry Digital EY111B15, dotata cu 8 programe de un real ajutor in orice bucatarie moderna si nu numai. Pentru ca gatitul sanatos nu tine numai de modern si tine de dorinta si vointa. Cu friteuza cu aer cald Tefal vei gati tot ceea ce vrei, cu minim de ulei sau chiar fara. Gatitul la aer cald este una dintre cele mai sanatoase modalitati de gatire din cate exista.
Friteuza este perfecta daca aveti copii mici carora doriti sa le gatiti fara grasimi, daca sunteti la dieta de slabire sau daca doriti sa incepeti un stil de viata sanatos.

Vezi oferta aici


Un alt atu pentru aceasta friteuza este faptul ca prepara foarte rapid orice mancare, nu va mai trebui sa pierzi foarte mult timo in bucatarie, apoi sa speli vase, aragaz si sa te lupti cu mirosul din casa.
Ai la dispozitie 8 programe presetate pentru cartofi prajiti, prajituri, pizza, paine toast, pui, carne, fructe de mare si peste dar poti personaliza retete personale, setand temperatura si timpul dupa reteta si dupa nevoie. Capacitatea bolului de gatit este de 4.2 l, deci de ajuns pentru a gati pentru o familie intreaga.

Mai multe detalii aici


Se foloseste foarte usor, intuitiv totul, ecranul digital ce iti va afisa tot ce ai nevoie.
Se intretine si se curata foarte usor, se recomanda curatarea dupa fiecare folosire pentru a evita acumularea de murdarie.
Raportul pret calitate pentru Friteuza cu aer cald Tefal Ultra Fry Digital EY111B15 este unul foarte corect iar experienta personala si recenziile lasate de catre persoanele care au incercat friteuza, ne conving inca o data ca achizitionarea produsului este o investitie foarte inspirata, de un real ajutor in orice bucatarie. In scurt timp o friteuza in bucatarie va deveni indispensabila, pentru faptul ca ne scuteste mult timp, ne scuteste de curatenia de dupa gatit si de miros.

Friteuza cu aer cald Tefal Ultra Fry Digital EY111B15 Pareri si Recomandari

10

Eficienta

10.0/10

Incapatoare

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Materiale de calitate
  • Fiabila in timp
  • Gateste sanatos
  • Economica

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *