Aparat Umplut Carnati 6Kg Pareri si Sfaturi Utile

Aparat Umplut Carnati 6Kg , un aparat de carnati din inox de inalta calitate, incapator, deci nu va trebui sa adaugati carne in recipient de fieacare data. Usor de folosit, usor de intretinut si doarte durabil in timp, aparatul de umplut carnati este o investitie de care va veti bucura ani la rand. In curand vine sezonul bunatatilor specifice anotimpuluir rece si sarbatorilor iar cu ajutorul aparatului de umplut carnati va veti putea prepara proprii carnati, dupa preferinte, punand ingrediente curate, sanatoase.

Vezi oferta aici


Cadrul este unul foarte stabil, rezistent la presiune si la cantitati mari de carne. Este dotat cu ventuze de silicon si supapa pentru a evita formarea de bule de aer in interiorul carnatilor. Sistemul de prindere este unul de tip menghina, de calitate, stabil si robust.
Sistemul de deschidere este cu supapa, foarte profesional, iar inchiderea se realizeaza printr o simpla apasare.
Aparatul de umplut carnati este unul pentru uzul casnic dar poate fi folosit si in scopuri profesionale.

Mai multe detalii aici


Puteti face carnati de orice fel, aveti la dispozitie 6 palnii de dimensiuni diferite si anume 14, 18, 21, 25, 29, 35mm.
Design ul este unul clasic, placut si foarte practic, aparatul se curata si se foloseste foarte usor.
Puteti folosi orice tip de carne sau combinatii, de la carne de porc, pui pana la carne de vanat. Puteti realiza specialitati dupa propriul gust. Aparatul poate fi folosit atat in familie cat si pentru afaceri mai mici, deoarece este foarte incapator, 6 Kg de carne.
Raportul pret calitate este unul foarte corect si putem spune ca aparatul de umplut carnati este o investitie foarte inspirata, o investitie in produse de calitate, realizate in familia dumneavoastra. O investitie ce dureaza in timp de care va veti putea folosi ori de cate ori veti avea placerea de a face face proprii carnati de casa.

Aparat Umplut Carnati 6Kg Pareri si Sfaturi Utile

10

Eficient

10.0/10

Rezistent

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Fiabil in timp
  • Practic
  • Usor de folosit
  • Raport pret calitate bun
  • Inox de inalta calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *