Steampod L’Oréal Professionnel 3.0 Cea mai buna Placa de intins parul, cu aburi Pareri Utile

Steampod L’Oréal Professionnel 3.0 Cea mai buna Placa de intins parul, cu aburi , o placa profesionala folosita in cele mai mari saloane de coafura din lume, acum disponibila in la tine acasa. Intinde ti parul fara si creeaza coafuri intr un timp foarte scurt, dupa cum iti dicteaza imaginatia cu placa de par Steampod L’Oréal Professionnel. Se foloseste foarte usor, trebuie doar sa scoti rezervorul si sa l umpli cu apa, pune rezervorul la loc, apasa butonul de pornire si selecteaza temperatura in functie de tipul de par, alege mici sectiuni de par si trece le prin placile ceramice asigurandu te ca sagetile de pe Steampod sunt indreptate in jos.

Vezi oferta aici


Vei iubi sa ti indrepti parul cu aceasta placa pentru ca practic lasa parul perfect drept, stralucitor si asta cu un minim efort.
Aveti la dispozitie si un pieptene astfel parul ca arata mai aranjat si va si mai usor de intins. Pieptanele este detasabil, il puteti scoate oricand daca considerati ca nu aveti nevoie.
Puteti obtine onduleuri superbe, care arata foarte natural si placut, foarte usor de realizat datorita firului care se roteste.
Majoritatea fetelor isi doresc sa foloseasca placa de indreptare sau pentru bucle dar le este teama ca parul s ar putea distruge din cauza caldurii. Cu Steampod nu trebuie sa aveti aceste griji deoarece tehnologia cu aburi si pieptene integrat s a dovedit ca protejeaza parul in timp ce este coafat si ruperea parului este diminuata cu 91%.

Mai multe detalii aici


Este foarte usor si confortabil de folosit, rezervorul de apa fiind foarte bine integrat, apa nu va pica si nu va veti uda.
Raportul pret calitate pentru Placa de intins parul, cu aburi Steampod L’Oréal Professionnel 3.0 este unul foarte corect si putem spune ca merita toti banii. Isi face treaba foarte bine, este un produs de calitate, rezistent in timp, usor de folosit si foarte eficient. Vei avea parte de coafuri demne de salon, la tine acasa si nu conteaza daca te pricepi sau nu. Nu degeaba este recomandata de cei mai buni hairstylisti din toata lumea. Recenziile acestui produs sunt pozitive si ne conving inca o data ca placa Steampod este o investitie foarte inspirata. O recomandam si noi ca fiind un produs foarte bun ce meria achizitionat.

 

Vezi oferta Emag Vezi oferta Notino Vezi oferta El Studio

Steampod L’Oréal Professionnel 3.0 Cea mai buna Placa de intins parul, cu aburi Pareri Utile

10

Eficienta

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Calitate materiale
  • Fiabila in timp
  • Raport pret calitate bun
  • Eficienta
  • Cu aburi

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *