Aspirator de mână fără fir, 2 în 1, Cleanmaxx Cordless Vacuum Cleaner, 4.8 V, gri

Aspirator de mână fără fir, 2 în 1, Cleanmaxx Cordless Vacuum Cleaner, 4.8 V, gri .
Te ai saturat sa stai cu carpa de praf, cu laveta sau cu matura pentru orice murdarie minora? Aspiratprul de mana fara for este de un real ajutor in orice casa. Practic, la indemana si foarte folositor in oroce moment. Ai copil mic si scapa pe jos frimituri, sau pur si simplu vrei sa strangi foarte usor de pe canapea, de pe fotolii de pe masa sau chiar de jos, fara sa trebuiasca sa scoti un adevarat arsenal de curatenie, aspiratorul portabil este perfect. Pe langa praf si murdarie solida, acesta curata si pe cea lichida, deci un mare avantaj.
Este foarte usor de folosit si foarte practic. Potrivit pentru toate suprafetele, inclusuv pentru tastaturi sau orice fel de aparatura pe unde poate intra mizerie.

Vezi oferta aici


Este dotat cu o baterie puternica, cu autonomie de 15-20 de minute, timp mai mult decat suficient pentru a ti face treaba. Recipientul de colectare este incapator 300 ml si foarte usor de golit si curatat.
Dimnesiunile sunt: 39.5 x 11.5 x 14.5 cm iar puterea este de 30 W. Impreuna cu aspiratorul veti primi urmatoarele accesorii: duză ceramică, adaptor perie, duză umedă, adaptor de rețea și suport de perete. Alimentarea se face la 4.8 V. Timpul de incarcare a bateriei este intre 10-14 ore.

Mai multe detalii aici


Pentru suprafetele mai delicate se va folosi adaptorul pentru perie iar pentru suprafetele umede aveti la dispozitie duza umeda.
Aspirator de mână fără fir, 2 în 1, Cleanmaxx Cordless Vacuum Cleaner este un adevarat ajutor in casa, iar pretul este unul foarte bun. Persoanele care l au incercat au numai review uri pozitive. Este un aparat ce merita cumparat darorita raportului pret calitate si pentru utilitatea lui intr o gospodarie. Poate fi depozitat la indemana, intr un sertar sau intr o comoda deoarece nu este un aspirator mare.

Aspirator de mână fără fir, 2 în 1, Cleanmaxx Cordless Vacuum Cleaner, 4.8 V, gri

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Portabilitate

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Pret bun
  • Foarte util si practic
  • Materiale de calitate
  • Rezistent in timp
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *