Mop cu aburi și aparat portabil pentru curățare MaxxMee Steam Mop

Mop cu aburi și aparat portabil pentru curățare MaxxMee Steam Mop curata si dezinfecteaza toata casa. Ia ti un ajutor de incredere pentru curatenia de primavara si nu numai. Dezinfecteaza fara a folosi substanta chimice, doar cu ajutorul aburului. Poate fi folosit pe o gama larga de suprafete. Foarte usor de folosit datorita accesoriilor cu care este dotat, acesta fiind foarte eficinet chiar si in spatiile mai dificil de curatat. Dimensiunile sunt: 28,5 x 23,5 x 110 cm, cu o putere de 1300 W, dotat cu un rezervor de 300 ml, ce se scoate foarte usor pentru a fi incarcat cu apa.
Tensiune de alimentare: 220 – 240 V~ 50 / 60 Hz.

Vezi oferta aici


La pachet, impreuna cu mopul cu aburi veti primi si capăt de curățare pentru podele și covoare, capăt curbat pentru curățarea colțurilor sau a altor zone greu accesibile, o perie rotundă mică pentru curățarea tuturor obiectelor din casă cum ar fi cuptoare, suprafețele din baie, căzi, chiuvete sau jucăriile copiilor, lavetă super absorbantă din microfibre, ceașcă de măsurare.
Mopul este portabil, nu are fir, este foarte usor de folosit, curata grasimi si orice murdarie. Dezinfecteaza cu jet continuu de aburi. Poate fi folosit pe blaturi, chiuveta, dulăpioare, rafturi sau hote.
Rezervorul de apa poate fi reumplut oricand in timpul folosirii.

Mai multe detalii aici

Laveta este realizata din fibre de inalta calitate si se poate spala foarte usor. Manerul este ergonomic, mana nu va obosi atunci cand il folosesti, este usor de folosit. Poate fi folosit pe suprafata de lemn, pe orice suprafata dura si pe orice obiect din casa. Foarte eficient si potrivit pentru familiile cu copii mici care se joaca pe pardoseala. Este realizat din materiale de calitate.
Fa curatenie in mod inteligent, placut si usor cu mopul cu aburi MaxxMee Steam Mop. Elimina virusii si bacteriile fara nici o substanta chimicala, ci doar cu aburi.

Mop cu aburi și aparat portabil pentru curățare MaxxMee Steam Mop

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Portabilitate

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Portabil
  • Practic
  • Rezistent in timp
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *