Aspirator fara sac Samsung VCC43Q0V3B Pareri si Recomandari

Aspirator fara sac Samsung VCC43Q0V3B, dotat cu sistemul Twin Chamber TM pentru o depozitare cat mai optimizata a prafului in camera de strangere si pentru o putere cat mai mare de tragere. Nu necesita saci de schimb, deci este economic si din acest punct de vedere. Camerele unde se strange praful le vei putea goli si curata atunci cand crezi ca este nevoie. Sacul interior din camera de colectare a prafului se goleste foarte usor, printr o simpla miscare a mainii, fara batai de cap.

Vezi oferta aici


Aspirator fara sac Samsung VCC43Q0V3B este un aspirator conventional, clasic, extrem de eficient si puternic, fara probleme cu functionare cum se poate intampla la cele fara fir, sa ramai fara baterie sau alte probleme. Se alimenteaza la retea, cu fir conventional.
Aspiratorul foloseste sistemul de filtrare HEPA pentru o curatenie cat mai temeinica si o evacuare a aerului cat mai curata, fara mirosuri neplacute sau particule de praf. De asemenea este de mare ajutor in alergii, deoarece filtrul HEPA capteaza microparticulele de praf, polen si mucegai.

Mai multe detalii aici


Puterea aspiratorului este de 850 W, puterea de aspirare de 210 W, nivelul de zgomot este de 80 dB, deci destul de silentios.
Capacitatea de colectare de 1.3 l. Consumul de energie este unul mic, acesta consumand 34 kW anual. Cablul din dotare este foarte lung astfel vei putea curata toata casa fara probleme.
La pachet cu aspiratoul veti primi si Perie standard, Accesoriu pentru spatii inguste, Tub prelungire.

Recenziile pozitive lasate de catre persoanele care l au incercat, ne conving inca o data ca aspiratorul Samsung este un aspirator foarte eficient, isi face treaba foarte bine si putem spune ca achizitionarea lui este o investitie extrem de inspirata pentru casa dumneavoastra. Raportul pret calitate este unul foarte bun si il recomandam si noi ca fiind un produs de calitate, de un real ajutor in orice gospodarie.

 

 

Vezi oferta Emag Vezi oferta ITGalaxy Vezi oferta FotIT Vezi oferta Vexio Vezi oferta Badabum

Aspirator fara sac Samsung VCC43Q0V3B Pareri si Recomandari

10

Eficient

10.0/10

Puternic

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Puternic
  • Filtru HEPA
  • Usor de folosit
  • Rezistent in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *