Bicicleta eliptica magnetica, GO4FIT Pareri si Sfaturi Utile

Bicicleta eliptica magnetica, GO4FIT, o bicileta perfecta pentru antrenamentul acasa. Un model extrem de apreciat pentru functiile de monitorizare a antrenamentului dar si pentru faptul ca antrenamentul pe bicicleta eliptica, se stie foarte bine, nu afecteaza in nici un fel articulatiile. Este foarte recomandata si pentru exercitii de recuperare fizica.
Fie ca nu ai timp sa ajungi la sala, fie ca vremea rea de afara te impiedica sa ajungi sau timpul iti lipseste, nu lasa ca toate aceste motive sa te lipseasca ca rutina de exercitii atat de benefice pentru sanatatea ta. Stim cu totii avantajele sportului asupra fizicului si a psihicului si trebuie sa facem astfel incat sa nu ne pierdem forma fizica. Pentru acest lucru ne vine in ajutor Bicicleta eliptica magnetica, GO4FIT cu monitorizare activitati fizice, puls, viteza, timp, distanta si calorii, 8 niveluri de rezistenta.

Vezi oferta aici


Bicicleta eliptica lucreaza toti muschii, nu doar partea inferioara asa cum ati putea fi tentati sa credeti. In antrenament se angreneaza foarte multe grupe musculare, membrele inferioare si superioare, cat si abdomenul, spatele si bustul.
Este dotata cu ecran Lcd pe care iti vor fi afisate viteza, timpul, distanta parcursa si caloriile arse. Iti vei putea monitoriza de asemenea ritmul cardiac si pulsul prin senzorii aflati pe manerele bicicletei.

Mai multe detalii aici


Ai la dispozitie si un suport pentru telefon sau tableta pentru a ti face antrenamentul cat mai placut uitandu te la ceva placuta sau ascultand muzica preferata. Poti de asemenea urmari clipuri cu exercitii pe care le poti face si tu concomitent.
Bicicleta eliptica este foarte usor de folosit si nu ocupa foarte mult spatiu, dimensiunile ei sunt 1160 x 1520 x 650 mm, iar greutatea este de 28 kg, deci putem spune ca este destul de usor de transportat dintr o camera in alta. este dotata si cu roti de transport.
Greutatea maxima admisa pe bicicleta este de 110 kg.


Ai la dispozitie 8 niveluri de intensitate, dupa cum vrei sa te antrenezi. Poti sa incepi treptat cu cele mai usoare niveluri, crescand pana la cele mai grele.
Este o bicicleta bine lucrata, robusta si stabila un aspect foarte important la o bicicleta folosita in casa.
Te vei putea antrena la orice ora din zi si din noapte deoarece este foarte silentioasa, deci nu vei deranja pe nimeni in casa sau vecinii.
Raportul pret calitate este unul foarte corect si putem spune ca achizitionarea acestei bicilete eliptice este o investitie foarte inspirata. Este o investitie in sanatatea si in confortul dumneavoastra.

Bicicleta eliptica magnetica, GO4FIT Pareri si Sfaturi Utile

10

Rezistenta

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Pret

10.0/10

Functii

10.0/10

Silentioasa

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Functii multiple
  • Silentioasa
  • Eficienta
  • Stabila

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *