Aspirator vertical Dyson Cyclone V10 Motorhead

Aspirator vertical Dyson Cyclone V10 Motorhead. Cand spui Dyson poti spune fara probleme, cei mai buni. Produse de inalta calitate. Nu stiu daca am vazut vreun review de la cei care au incercat produsele Dyson, negativ.
Aspiratorul vertical Dyson Cyclone V10 Motorhead este un aspirator puternic, inteligent ce iti va fi un important ajutor in casa. Curatenia va fi mai rapida, mai eficienta si va deveni o placere. Foarte usor de folosit, versatil, se poate transforma intr o clipa din trun aspirator vertical, intr un aspirator de mana fara fir.

Vezi oferta aici

Foarte practic atunci cand ai nevoie de cureti doar o suprafata mai mica cum ar fi un scaun de masina, o canapea, un fotoliu etc. Dotat cu 14 cicloni, dezvolta o putere de aspirare de 79.000g, ceea ce l face extrem de eficient. Aspira 99.99 % din microparticulele din aer, astfel praful din camera se va diminua semnificativ. Practic aspira si particulele din aer. Dotat cu un Motor inteligent Dyson V10 aliniat perfect cu containerul pentru o eficienta ideala, acest design fiind mai eficient decat gama Dyson V8 cu 20%.

Autonomia aspiratorului este de 1h , desigur asta depinzand si de treapa de putere folosita si de accesoriile folosite. Acesta curata covoare, podele si orice alte suprafete, este foarte usor, nu iti va obosi mana, ceea ce este foarte important atunci cand facem curatenie. Dispune de 3 moduri de curatare, 3 trepte de putere, in functie de murdarie si de nevoie. Special proiectat pentru a absorbi vibratiile, aspiratorul Dyson este foarte silentios, ceea ce este un mare avantaj pentru ca vei putea sa faci curatenie atunci cand copii dorm sau chiar si noaptea, fara sa deranjezi vecinii.
Cantareste doar 2.68 kilograme, usor de manuit iar unul dintre avantajele cele mai importante este faptul ac acesta se poate transforma in aspirator de mana, deci extrem de practic fara a si pierde din putere. Statia de andocare se monteaza pe perete, un avantaj si acesta pentru ca nu va ocupa spatiu. In acelasi timp, cat sta in statia de andocare, aspiratorul se si incarca.
Se curata foarte usor, prin tragerea butonului rosu, recipientul se va deschide si vei putea curata foarte usor.

Mai multe detalii aici

Peria de curățare electrică Direct Drive este perfecta pentru aspirarea in profunzime e covoarelor dar si a parchetului si a gresiei. Cu accesoriul Quick Release poti trece de la duza de aspirare, la perie pentru suprafete mai sensibile sau margini.
Crevice tool Quick Release te ajuta sa ajungi in locuri mai greu de curatat, cum ar fi in spatele mobilei.
La pachet cu aspiratorul vei mai primi: Capăt de curățare Direct Drive, Capăt combi, Accesoriu pentru spații înguste cu eliberare rapidă, Acumulator, Stație de andocare, Încărcător.

SPECIFICAȚII TEHNICE COMPLETE
Tip produs Aspirator vertical fără fir
Putere 525 W
Tehnologie Tehnologia ciclonului
Tip acumulator Litiu-ion
Tip aspirare Uscata
Producator Dyson
Garantie produs 24 luni
Capacitate colectare 0.76 L
Garantie accesorii 12 luni
Garantie acumulatori 6 luni
Greutate 2.68 kg
Accesorii incluse Perie electrică cu acționare directă, perie pentru spatii inguste, duza pentru spatii inguste
Culoare Rosu
Alte functii Trei niveluri de aspirare

Aspirator vertical Dyson Cyclone V10 Motorhead

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Portabilitate

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Foarte rezistent
  • Putere mare de aspirare
  • Materiale de calitate
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *