Bicicleta de Antrenament Mecanica, Gym&Fitness, SmartVIBE Pareri si recomandari

Bicicleta de Antrenament Mecanica, Gym&Fitness, SmartVIBE™, dotata cu dispaly cu afisaj, cu inaltime reglabila si pedale antiaderente. Este o bicicleta de fitness perfecta pentru antrenamentul de acasa sau de la birou. Atunci cand chiar nu putem ajunge la sala din diferite motive, nu trebuie sa reuntam la antrenamentul nostru pentru a ne mentine in forma. Nu depinde de vremea de afara, de chef sau de aglomeratia din sala si antreneaza te in confortul locuintei tale cu bicileta mecanica Gym&Fitness, SmartVIBE™. Este o bicicleta solida, rezistenta si usor de folosit.

Vezi oferta aici


Cateva din beneficiile sportului sunt, o stare generala de bine, punerea sangelui in miscare, imbunatatirea imunitatii, slabitul, tonifierea muschilor abdomenului, a picioarelor si de fapt a intregii musculaturi pentru ca antrenamentul pe bicicleta antreneaza o multime de muschi. Aspectul de celulita va fi mult diminuat cu ajutorul sportului si bineinteles impreuna cu un regim alimentar si o hidratare optima.
Pe display vei avea la dispozitie informatii ca: kilometri parcursi, caloriile arse in timpul antrenamentului, viteza si durata exercitiului.
Poate fi folosita atat pentru antrenament cat si pentru recuperare medicala. Nivelul de pregatire poate fi incepator, intermediar sau avansat. Are 7 trepte de dificultate si poate suporta o greutate de 120kg.
Asamblarea se face foarte usor si nu ocupa mult spatiu in camera.

Vezi mai multe detalii aici

Bicicleta de Antrenament, Mecanica, Gym&Fitness, SmartVIBE este foarte recomandata de catre persoanele care au incercat o si asta vedem din numarul mare de recenzii pozitive. Putem spune ca raportul calitate pret este unul foarte corect si este un produs ce merita achizitionat. Ideala pentru intreaga familie. Ramaneti in forma antrenandu va in propria locuinta, in confortul casei dumneavoastra.
Este usor de depozitat in perioadele in care nu o folositi, deoarece nu are dimensiuni mari, incape in orice coltisor dintr o incapere.

Bicicleta de Antrenament Mecanica

10

Calitate

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Usor de intretinut

10.0/10

Pret foarte bun

10.0/10

PRO

  • Eficienta
  • Raport pret calitate bun
  • Usor de depozitat
  • Usor de montat
  • Practica

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *