Piscina Intex Metal Frame 366x76cm Pareri si sfaturi

Piscina Intex Metal Frame 366x76cm perfecta pentru zilele de vara cand distractia este tot ceea ce ne dorim! Distractie sau relaxare in propria curte, ce poate fi mai placut intr o dupa amiaza cand razele soarelui ne incalzesc si ne dau acea pofta de viata pe care numai vara o simtim cu adevarat.

Vezi oferta aici


Piscina Intex Metal se monteaza foarte usor, este realizata din 3 straturi rezistente de PVC, astfel ca nu veti avea emotii daca se intampla ca materialul sa fie strapuns. Este foarte incapatoare, cu un volum de 6503 l iar structura este extrem de rezistenta fiind realizata din otel.
Dimensiunile sunt: Lungime 366 cm, Latime 366 cm, Adancime 76 cm. Putem spune ca incap in ea doi adulti si un copil sau 3, 4 copii. Impreuna cu piscina in sine veti primi si Kit de reparatie, Cadru si pompa de filtrare.

Vezi oferta aici


Piscina este perfecta pentru a va racori in zilele toride de vara, pentru copii si chiar si pentru adulti atunci cand simtim nevoia de racoare, relaxare si un bronz placut, in intimitatea propriei curti. Se umple extrem de repede, in aproximativ 30 de minute.
Aspectul este foarte placut, culoarea albastru care arata foarte bine.
Recenziile pozitive si parerile ne fac sa spunem despre piscina Intex Metal Frame 366x76cm, ca merita achizitionata, pentru calitatea, stabilitatea ei dar si pentru pretul foarte bun.

Mai multe detalii aici


Este foarte rezistenta in timp, o puteti folosi ani la rand fara nici o problema iar depozitarea atunci cand nu este folosita, se face foarte usor.
Faceti o bucurie copiilor sau chiar si adultilor din familie, achizitionand piscina Intex si nu veti regreta. Timpul petrecut in familie si intre prieteni este cel mai placut si de nepretuit.

Piscina Intex Metal Frame 366x76cm Pareri si sfaturi

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Usor de intretinut

10.0/10

Pret foarte bun

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Foarte rezistenta in timp
  • Stabila
  • Usor de montat
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *