Bicicleta spinning pentru fitness, GO4FIT® model GF500 Pareri Utile

Bicicleta spinning pentru fitness, GO4FIT® model GF500 o bicicleta de antrenament extrem de robusta si bine consturita. Foarte stabila si perfecta pentru apartamentele de la bloc deoarce este silentioasa. Spinning-ul este un sport foarte eficient si foarte iubit in toata lumea si mai nou si la noi in tara. Se ard foarte multe calorii, se pun la treaba toti muschii iar articulatiile sunt mult mai menajate decat in cazul altor exercitii.

Vezi oferta aici


Bicicleta spinning pentru fitness, GO4FIT® model GF500 este o bicicleta potrivita si pentru femei si pentru brabati si are dimensiunile 107 cm x 53 cm x 106-120 cm si eu greutate de 25 kg. Bicicleta este compacta si nu ocupa mult spatiu, de asemenea este foarte usor de depozitat. Se muta foarte usor deoarece este dotata cu roti de transport.

Scaunul si ghidonul sunt reglabile astfel ca in timpul antrenamentului sa va simtiti comod.
Este dotata cu 8 trepte de viteza pentru o experienta si un antrenament asa cum ti-l doresti si la intensitateape care o doresti.
Pedalele sunt prevazute cu material antiaderent pentru ca piciorul sa nu alunece in timpul antrenamentului.
Este dotata cu suport pentru tableta sau telefon astfel ca te vei putea antrena si urmari programul preferat sau exercitii sau poti asculta muzica preferata.

Mai multe detalii aici


Bicicleta spinning pentru fitness, GO4FIT® model GF500 este o bicicleta extrem de eficienta pentru antrenamentul personal gandit de tine sau pentru zilele in care nu te simti in forma pentru a merge la sala. Nu vei sari peste exercitii, le vei executa in intimitatea locuintei tale. Este perfecta pentru pierderea in greutate, pentru mentinerea in forma, pentru tonifiere, recuperare si chiar pentru recuperare medicala.
Raportul pret calitate este unul foarte corect, recenziile de la cumparatori sunt pozitive si putem spune ca este o investitie extrem de inspirata si de un real ajutor. O investitie in calitate, in starea de bine si in sanatatea dumneavoastra.

Bicicleta spinning pentru fitness, GO4FIT® model GF500 Pareri Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Pret

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Design deosebit

10.0/10

PRO

  • Compacta
  • Rezistenta in timp
  • Eficienta
  • Silentioasa
  • Robusta

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *