Semineu Ecoflame – Lisabona white Slim Line Pareri si Sfaturi Utile

Semineu Ecoflame – Lisabona white Slim Line un semineu elegant, rafinat ce va da o atmosfera de vis in orice casa. Nu numai ca arata foarte bine dar este si foarte util, acesta incalzeste foarte eficient camera unde va fi instalat. Bordura este eleganta si cu linii simple in acelasi timp, in stil clasic si se va potrivi in orice tip de locuinta. Este disponil pe alb, nuc, negru, gri cenusiu, cires si antichizat. Puteti alege in functie de mobila, culorile si stilul in care este amenjata casa dumneavoastra.

Cumpara online


Asamablarea se realizeaza foarte usor, in maxim 50 de min acesta va fi gata deoarece instructiunile de montaj sunt extrem de clare.
Cu un consum de doar 10 W flacara arata foarte realist iar bustenii de asemenea. Flacara este data de lumina Led, foarte puternica, intensitatea putand fi, desigur, setata dupa preferintele dumneavoastra.

Efectul de jar da o nota foarte reala pentru o experienta mai placuta si pentru un efect vizual mai puternic si mai real.
Puteti regla intensitatea luminii bustenilor, a flacarilor si a jarului.
Un aspect foarte interesant la Semineu ECOFLAME – Lisabona white SLIM LINE este acela ca poate fi folosit fara a porni si incalzirea, deci daca veti dori doar sa vedeti efectul de semineu pentru atmosfera, veti putea face acest lucru, oprind incalzirea si lasand doar efectul de semineu.

Caldura poate fi setata iar cand ajunge la temperatura dorita, acesta se va opri datorita termostatului.
Afisajul pentru setari va disparea de pe ecran dupa ce setarile au fost facute.
Inca o functie de ajutor este aceea Open window, care, atunci cand va sesiza o fereastra deschisa, va inchide semineul si difuzarea de caldura, asta pentru economie, pentru e evita risipa de elergie.


Este dotat cu telecomanda pentru o experienta cat mai confortabila.
Semineu ECOFLAME – Lisabona white SLIM LINE are dimensiunile 110 x 95 x 25cm.
Raportul pret calitate pentru acest semineu este unul foarte corect si putem spune ca merita toti banii si de asemenea putem spune ca este o investitie extrem de inspirata pentru casa si confortul dumneavoastra. Veti avea parte de caldura, eleganta, stil si rafinament cu ajutorul semineului Lisabona Slim Line.

Semineu Ecoflame - Lisabona white Slim Line Pareri si Sfaturi Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Eficient

10.0/10

Pret

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Design deosebit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Calitate materiale
  • Atentie la detalii
  • Usor de montat
  • De mare efect

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *