Blender Tefal BL811D38 Pareri si Sfaturi Utile

Blender Tefal BL811D38 este un aparat de bucatarie performant, conceput pentru a facilita prepararea smoothie-urilor, a sosurilor sau a alimentelor moi cu usurinta. Acesta dispune de o putere de 1200W, ceea ce inseamna ca poate procesa chiar si ingredientele cele mai dure in scurt timp.

Vezi oferta aici

Cu un vas cu capacitate de 1.75 litri din sticla termorezistenta, acest blender poate prelucra cantitati mari de alimente intr-un singur ciclu, fiind ideale pentru familii sau pentru prepararea de retete in cantitati mari. Vasul din sticla termorezistenta permite utilizarea blenderului si pentru prelucrarea alimentelor calde, fara a fi necesar sa asteptati sa se raceasca.

Butonul variabil pentru viteza permite ajustarea vitezei in functie de tipul de ingrediente si de textura dorita. Blenderul are, de asemenea, 6 lame detasabile, care pot fi curatate cu usurinta, si 3 programe pre-setate pentru a facilita prepararea smoothie-urilor, a sosurilor sau a altor alimente moi.

Mai multe detalii aici

Corpul blenderului este realizat din inox, material durabil si rezistent la uzura, care ii confera o estetica moderna si eleganta. In plus, acesta este dotat cu o spatula din inox, ideala pentru amestecarea si eliberarea alimentelor procesate din vas.

In concluzie, Blender Tefal BL811D38 este un aparat de bucatarie versatil si puternic, cu multiple caracteristici care il fac usor de utilizat si intretinut. Este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa prepare smoothie-uri, sosuri sau alte alimente moi cu usurinta, rapid si cu rezultate de calitate.

Blender Tefal BL811D38 Pareri si Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret decent

10.0/10

Practic

10.0/10

Rezistent

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Rezistent in timp
  • Practic
  • Usor de folosit
  • Materiale de calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *