Parfum Dior Eau Sauvage Pareri si Impresii

Parfum Dior Eau Sauvage este un parfum atemporal și sofisticat pentru bărbați, creat de emblematica casă de modă de lux franceză, Christian Dior. Lansat în 1966, parfumul este un simbol al eleganței clasice și al masculinității rafinate.

Mirosul este o aromă proaspătă, citrice, care prezintă note de vârf de lămâie și bergamotă, două ingrediente care îi conferă parfumului caracterul savuros și strălucitor. Inima parfumului este alcătuită din petitgrain, busuioc și rozmarin, care adaugă o notă de prospețime din plante aromatice.

Vezi oferta aici

Eau Sauvage este un parfum versatil care poate fi purtat pentru o varietate de ocazii, de la evenimente formale la iesiri casual. Este de lungă durată, dar nu copleșitor, ceea ce îl face o alegere potrivită pentru purtarea de zi cu zi. Parfumul este ambalat într-o sticlă elegantă, sofisticată, care reflectă calitatea și eleganța parfumului.

Mai multe detalii aici

Sticla de 100 ml de Parfum Dior Eau Sauvage are o dimensiune excelentă pentru cei care apreciază parfumul și doresc să aibă la îndemână o cantitate mai mare. Mirosul este perfect pentru bărbații care apreciază rafinamentul, stilul clasic și parfumurile de înaltă calitate. Indiferent dacă este purtat singur sau ca parte a unei rutine de stratificare, Dior Eau Sauvage va lăsa cu siguranță o impresie de durată.

Vezi oferta Notino Vezi oferta Vivantis Vezi oferta Esteto Vezi oferta Best Value Vezi oferta Hiris

Parfum Dior Eau Sauvage Pareri si Impresii

10

Calitate

10.0/10

Pret decent

10.0/10

Practic

10.0/10

Rezistent

10.0/10

Luxos

10.0/10

PRO

  • Persistent
  • Ingrediente de calitate
  • Luxos
  • Miros puternic si deosebit
  • Pret bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *