Boiler electric Ariston Lydos R 80L Pareri si Recomandari Utile

Boiler electric Ariston Lydos R 80L, un boiler ce iti va asigura apa calda la orice ora. In zilele noastre, un boiler a devenit indispensabil in orice locuinta, cu toate tevile sparte si opriri ale apei calde, trebuie sa fii asigurat din acest punct de vedere.
Realizat in Italia, din materiale de inalta calitate, boilerul electri Ariston Lydos R 80L este dotat cu sistemul WaterPlus ce mentine apa rece la fundul boilerului evitand amestecarea acesteia cu apa calda. Acest lucru asigura cu 16% mai multa apa fierbinte.
Tehnologia Titanshield specifica produselor Ariston, asigura durabilitatea in timp a boilerului si performante superioare .

Suprafata interioara este acoperita cu doua straturi de titan combinate cu un anod de magneziu de mari dimensiuni, toate acestea pentru impiedicarea formarii coroziunii la interior. De asemenea prezinta si o protectie impotriva formarii de calcar pe suprafata interioara.
Un aspect foarte important este acela ca boilerul Ariston are un consum minim de energie, acesta pastreaza multe ore apa calda, atunci cand se termina apa, dureaza foarte putin pana cand se incalzeste. Este potrivit pentru o familie cu aproximativ 4 persoane. Are o capcitate de 80 l si 75 l volumul net al rezervorului.

Este silentios si are un aspect foarte placut, forma rotunda fiind foarte armonioasa iar in baie va arata execelent.
Se monteaza foarte usor, vertical, nu necesita intretinere si este foarte usor de folosit.
Recenziile pozitive si calitatea Ariston ne conving inca o data ca acest produs merita toti banii, raportul pret calitate este unul foarte corect si putem spune ca achizitionarea acestui boiler este o investitie foarte inspirata, o investitie in confortul dumneavoastra si al familiei. Nu lasati lipsa apei calde sa va influenteze starea de bine in propria casa si alegeti confortul si calitatea Ariston.
Un produs foarte recomandat, de calitate ce a devenit indispensabil din casele noastre.

Mentionam faptul ca puteti alege capacitatea de 50L, 80L, 100L

Vezi oferta Emag Vezi oferta Mathaus Vezi oferta ITGalaxy Vezi oferta Dwyn Vezi oferta Fornello

Boiler electric Ariston Lydos R 80L Pareri si Recomandari Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Eficient

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistent in timp

10.0/10

Silentios

10.0/10

PRO

  • Capacitate mare
  • Rezistent in timp
  • Silentios
  • Raport pret calitate bun
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *