Cada Baie Freestanding Serena West Alba

Iti amenajezi baia si esti in cautarea unei cazi moderne, deosebite? Iti prezentam aici Cada Baie Freestanding Serena West Alba. O cada cu un design deosebit de frumos, modern, cu linii simple ce va face orice baie sa arate elegant. Este o cada freeestanding, realizata din acril sanitar, material antibacterian, cu o suprafata lucioasa, fara pori, ce se intretine si se curata foarte usor. Materialul este unul rezistent si durabil in timp.

Designul este unul foarte practic deoarece ocupa foarte putin loc, cada fiind foarte potrivita chiar si pentru baile mai mici, de apartament. Cada, desi nu ocupa mult loc, ate volumul de 300 L, deci foarte incapatoare si confortabila. Pozitia corpului este una confortabila, relaxanta. Dupa o zi obositoare, vei visa sa ajungi sa faci o baie calda, relaxanta, iar cada Freestanding Serena West Alba, face exact acest lucru, te relaxeaza si iti va da o stare de bine.

Vezi oferta aici


Bateria care se potriveste la acest tip de cada este cea incorporata in perete sau cea de tip stativ.
Dimensiuni: 1700 x 775 x 745 mm
Durata de viata: 25 ani
Garantie : 5 ani
Material: Acril sanitar
Grosime poliacril: 4,5 mm

Cada se poate instala pe mijlocul camerei dar si langa perete, dupa cum va permite baia sau dupa gusturi.
Design-ul deosebit al cazii iti permite sa amenajezi baia intr-un stil foarte modern, elegant, poti adopta stilul mediteranean, cu culori deschise, vesele, sau poti opta pentru un design cu culori mai inchise, lemn, maro, bej, culori calde pentru o atmosfera primitoare, sau poti deasemenea opta pentri design ul nordic, simplu, cu foarte putine accesorii, linii simple si exacte, jocuri de lumini. Oricum ai alege sa iti amenajezi baia, cada Freestanding, iti va asigura calitatea necesara pentru o baie primitoare, pe gustul ta, asa cum ai visat-o, posibilitatile de amenajare fiind nelimitate.

Cada Baie Freestanding Serena West Alba

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Intretinere

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate foarte bun
  • Material de calitate
  • Usor de montat
  • Usor de intretinut
  • Design deosebit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *