Masina de spalat rufe Arctic APL81223XLW3, 8 kg, 1200 rpm, Clasa C, Motor Silent Inverter, ExtraSteam, Alb

Masina de spalat rufe Arctic APL81223XLW3, 8 kg, 1200 rpm, Clasa C, Motor Silent Inverter, ExtraSteam, Alb
O masina de spalat foarte apreciata de catre cei care au achizitionat-o, este de tip standard si cu incarcare frontala. Dotata cu un hublou mai mare decat marimea standard ceea ca ajuta la o incarcare mai usoara a rufelor. O capacitate de 8Kg, deci potrivita pentru o familie cu 3 sau 4 membri.
Dotata cu 15 programe inovative, care sunt de un real ajutor. Este silentioasa ceea ce este un avantaj de luat in seama atunci cand alegem o masina de spalat. Nu deranjeaza, cu un nivel al decibelilor de 74 db la centrifugare.
Masina de spalat rufe dotata cu tehnologiile ExtraSteam, Silent Inverter, Eco Dose, Eco Heater, Aqua Surf, iar ca functii, Child lock, Sistem electronic de control al balansului, Design box in box, Afisare timp ramas, Amanare pornire, Display LED, Turatie stoarcere variabila, Buton pentru setarea temperaturii.

Vezi oferta aici

Programe
Bumbac, cu acest program iti vei putea proteja hainele din bumbac, astfel vei evita situatiile in care haine se strica sau intra la apa din cauza spalatului la masina.
Clatire. Vei avea rufe perfect limpezite, apretate intr-un timp foarte scurt. Materiale delicate. Aceste program este potrivit pentru hainele din tesaturi mai sensibile, mai delicate. Mixt va ofera posibilitatea de spala tesaturi de culori diferite intr-o singura spalare. Culoarea nu va iesi. Geci cu puf cu ExtraSteam, la acest program veti spala geci, veste, jachete sau haine ce contin puf. Cu Eco 40-60 veti spala haine in mod ecologic, cu un consum de apa si energie, scazute, la temperaturi de 40°C sau 60°C. Programul Culori inchise este special gandit pentru tesaturi de culoare inchisa, din bumbac sau sintetice. Tesatura va fi protejata, hainele nu isi vor pierde prospetimea iar culorile vor ramane vii pentru timp indelungat.

Articole de iarna(outdoor, sports, goretex) este un program special pentru haine iarna, geci groase, echipamente de ski. Sintetice este special pentru hainele mai delicate din materiale sintetice. Lana/Spalare manuala, un program de un real ajutor pentru haine nu se vor strica, nu vor intra la apa, spalarea va fi una delicata astfel ca rufele tale isi vor pastra forma si prospetimea.
Camasi cu ExtraSteam, special pentru camasi din materiale sintetice sau din bumbac. La sfarsitul programului se utilizează abur pentru a ajuta la reducerea cutelor. Un program foarte important si inovativ este Antialergic+ cu ExtraSteam, special conceput pentru persoanele cu alergii, piele sensibila sau pentru hainele bebelusilor. La inceputul programului se utilizează abur pentru o curatare in profunzime.

Vezi oferta aici

Anti-pete este special pentru indepartarea petelor mai dificile, scoate peste 24 de pete. Stoarcere + Evacuare il poti folosi atunci cand vrei o storcere suplimentara pentru ca rufele sa se usuce mai repede. Spalare rapida/Express 14‘ este un program de un mare ajutor si este potrivit pentru hainele ca nu sunt foarte murdare dar care necesita o spalare rapida.
Tehnologii

ExtraSteam este o tehnologie minuntata ce iti va scoate hainele gata de purtare, fara cute, nu vei mai pierde timpul cu calcatul rufelor. Aburul aplicat pe rufe le va dezinfecta, le va face mai moi si placute la purtare si fara cute.
Silent Inverter este o tehnologie ce asigura silentiozitatea masinii de spalat.
Eco Dose asigura dozarea potrivita de detergent. Eco Heater asigura fiabilitatea in timp, datorita materialelor de inalta calitate. Aqua Surf ajuta la spalarea rufelor datorita formei cuvei ce permie o miscare de curgere. Child Lock permite blocarea butoanelor pentru cazurile in care sunt copii prin preajma. Design Box in Box previne vibratiile si face masina de spalat sa fie foarte stabila in momentul centrifugarii.

Masina de spalat rufe Arctic este o achizitie foarte inspirata si o recomandam ca fiind de calitate, fiabila si de un real ajutor

Vezi oferta Emag.ro Vezi oferta Badabum.ro

Masina de spalat rufe Arctic APL81223XLW3, 8 kg, 1200 rpm, Clasa C, Motor Silent Inverter, ExtraSteam, Alb

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Consum mic

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate optim
  • Consum optim
  • Rezistenta si stabila
  • Programe multiple
  • Functii multiple

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *