Calorifer electric cu ulei Daewoo Review si Sfaturi Utile

Calorifer electric cu ulei Daewoo, un calorifer cu 13 elemente, cu incalzire puternica, va incalzi fara probleme o camera si chiar si incaperile din preajma daca usile sunt lasate deschise.
Caloriferul Daewoo este foarte robust, realizat din materiale de calitate, este silentios, nu face zgomot atunci cand se incalzeste sau cand se raceste.

Vezi oferta aici


Dotat cu 3 trepte de temperatura, astfel veti putea regla intensitatea temperaturii dupa cum va doriti. De asemenea pe prima treapta veti putea chiar face si economie de energie pentru ca acesta consuma foarte putin.
Acesta va ramane cald mult timp cald chiar si dupa ce a fost oprit.
Are un design foarte placut, deosebit, culoarea este una calda, frumoasa ce se va integra perfect in orice locuinta. Este usor de folosit, usor de transportat dintr o camera in alta, datorita rotilor cu care este dotat.

Mai multe detalii aici


Puterea maxima este de 2500 W,foarte potrivit pentru camere mari, incalzeste foarte bine, nu usuca aerul si este perfect pentru noptile sau zilele friguroase cand in casa este nevoie de o sursa de caldura in plus. Se intampla deseori ca administrarea de caldura sa fie oprita, din cauza avariilor. Un calorifer electric a devenit indispensabil in orice locuinta. Este foarte eficient, nu consuma mult si ofera confortul mult dorit.
Caloriferul Daewoo este dotat cu termostat reglabil, acesta face ca consumul de energie sa fie redus.


Este foarte sigur datorita sistemului de protectie anti supraincalzire, acesta se va opri automat daca detecteaza o supraincalzire.
Caloriferul este dotat cu indicator luminos, activat atunci cand caloriferul functioneaza, de ajutor noaptea cand veti dori sa setati temperatura sau sa opriti alimentarea cu caldura, nu va trebui sa aprindeti lumina in camera.

Raportul pret calitate este unul foarte corect si putem spune ca acest produs este o investitie foarte inspirata, pentru confortul si ajutorul dumneavoastra in zilele friguroase, o investitie in sanatatea dumneavoastra deoarece veti evita racelile specifice anotimpului rece si desigur o investitie in confort.

Calorifer electric cu ulei Daewoo Review si Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Pret foarte bun

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Eficient
  • Puternic
  • Usor de folosit
  • Silentios

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *