Masina de spalat rufe Arctic APL61015XLW3 Review si Sfaturi Utile

Masina de spalat rufe Arctic APL61015XLW3, o masina de spalat potrivita pentru o familie de 3 membrii dar asta, desigur, depinde si de cate ori alegeti sa spalati. Capacitatea masinii de spalat este de 6kg, are incarcare frontala, este standard, deci va putea fi pusa oriunde in casa, atata timp cat exista o retea de apa la care va fi conectata.

Vezi oferta aici


Masina de spalat rufe Arctic APL61015XLW3 este dotata cu 15 programe de un real ajutor.
Bumbac 60° pentru haine de bumbac, ce vor fi spalate dupa recomandarile de pe eticheta.
Bumbac 40° pentru hainele mai fine, mai sensibile si pentru o spalare cat mai eficienta dar fara a modifica ceva in structura hainelor, care pot intra la apa sau pot suferi alt tip de schimbari.
Bumbac 20° pentru haine din bumbac ce necesita doar o clatire practic, o saplare usoara.
Bumbac 60 cu prespalare potrivit pentru hainele ce necesita si o prespalare, haine care au un grad mai mare de murdarie sau pete mai dificile.
Stoarcere+Evacuare

Mai multe detalii aici


Eco 40-60 un program ecologic ce ajuta la economisirea de energie si de apa, un real ajutor.
Sintetice 40 pentru haine sintetice ce necesita o spalare speciala.
Bumbac 90°C pentru haine normale, din bumbac ce nu necesita o atentie speciala.
Camasi 40 grade cu ExtraSteam potrivit pentru spalatea camasilor, acesta se va folosi impreuna cu functia Extra Steam special realizata pentru a indeparta orice urma de cuta de pe haine, cu extra abur acestea vor fi scoase din masina de spalat gata calcate.
Sintetice 20 grade C
Geci cu puf 40 cu ExtraSteam 40 grade C pentru geci, veste cu puf, de asemenea impreuna cu functia ExtraSteam pentru inmuierea hainelor cu ajutorul aburului.

Lana/Spalare manuala 40 grade C un program ce va fi folosit pentru hainele din lana ce necesita ingrijiri speciale, vor si spalate dupa recomandarile de pe eticheta la 40 de grade, aproape o spalare manuala, non agresiva, ce va proteja hainele, nu le va modifica forma sau marimea.
Spalare rapida 30 grade C, poate cel mai practic program, de foarte multe ori cel mai utilizat, pentru o spalare eficienta la 30 grade, un program scurt.
Clasic, pentru rufele cu grad de murdarie normal.
Autocuratare cu ExtraSteam, un program pentru masina de spalat pentru protejarea acesteia si pentru ca aceasta sa functioneze fara probleme mai mult timp.


Masina de spalat rufe Arctic APL61015XLW3 este o masina de spalat foarte practica, extrem de recomandata de catre persoanele care au incercat o, consuma energie si apa putina, este silentioasa si are un motor rezistent in timp.
Dotata cu functii pentru o spalare cat mai eficienta si pentru ca hainele sa fie cat mai protejate in timpul spalarii.
Amanare pornire, Eco Wash, Aqua Surf, Afisare timp ramas, Autodozare, Spalare cu aburi.
Functia Extra Steam se poate folosi inainte sau dupa spalare. Ianinte pentru o inmuiere a rufelor si dupa spalare pentru evitarea formarii cutelor si pentru ca hainele sa nu fie mototolite.
Design ul este unul foarte placut culoarea alba, functiile si programele, fac aceasta masina de spalat sa fie una dintre cele mai cautate de pe piata. Raportul pret calitate este unul foarte corect.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Badabum Vezi oferta Dwyn Vezi oferta ITGalaxy

Masina de spalat rufe Arctic APL61015XLW3 Review si Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Motor rezistent in timp
  • Programe multiple
  • Functii
  • Design deosebit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *