Calorifer electric cu ulei Heinner HOH-Y11WB Pareri si Sfaturi Utile

Calorifer electric cu ulei Heinner HOH-Y11WB este un calorifer cu 11 elementi pentru o incalzire ideala a camerei. Caloriferul Heinner este foarte usor de folosit, este dotat cu 3 trepte de temperatura, pe care le veti alege in functie de nevoie si de dorinta. Prin simpla rotire a butonului veti seta temperatura dorita in camera.
Este foarte sigur si asta datorita sistemul de siguranta cu care este dotat ce impiedica functionarea acestuia daca este cazut. Imediat ce va fi ridicat in pozitie verticala va incepe sa functioneze din nou. Este foarte usor de tranportat dintr o camera in alta datorita rotilor cu care este dotat.

Vezi oferta aici


Caldura data de caloriferul electric Heinner este una care nu usuca, nu este o caldura deranjanta ci atmosfera din camera va fi foarte confortabila si placuta. In curand vine anotimpul rece si se anunta avarii si opriri ale sistemului general de incalzire, nu lasa frigul sa te ia prin surprindere si asigura ti confortul casei si familiei tale. Este ideal pentru familiile cu copii mici, ideal pentru noptile si zilele friguroase cand este nevoie de un plus de caldura in camera, mai ales ca virozele se instaleaza foarte repede daca stam in frig si disconfort.
Caloriferul Heinner este dotat cu un led de ajutor noaptea cand vei vrea se setezi temperatura, nu va mai trebui sa aprinzi lumina pentru a face acest lucru.

Mai multe detalii aici


Cu o putere de 2500 W caloriferul cu ulei Heinner asigura confortul oricarei camere, desigur va trebui sa luati in calcul marimea camerei, izolatia blocului sau a casei, izolatia geamurilor.
Are un design foarte placut, nu ocupa mult spatiu si poate fi integrat in orice casa.
Este un calorifer robust, bine construit, este silentios, nu face zgomot atunci cand uleiul se incalzeste.
Raportul pret calitate pentru acest produs este unul foarte corect si il recomandam ca fiind o investitie ce merita facuta, o investitie in confortul dumneavoastra si al familiei dumneavoastra. Recenziile pozitive ne conving inca o data de calitatea caloriferului Heinner

Calorifer electric cu ulei Heinner HOH-Y11WB Pareri si Sfaturi Utile

10

Eficient

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Design placut

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Eficient
  • Rezistent in timp
  • Design placut
  • Pret bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *