Radiator german KlaussTech cu ulei, 2500W Pareri si Recomandari

Radiator german KlaussTech cu ulei, 2500W pentru confortul locuintei dumneavoastra, un calorifer electric extrem de eficient, cu 11 elementi ce va vor asigura caldura in iernile friguroase. Este ideal pentru perioadele din an cu vreme rece, perioade in care caldura este oprita din diverse motive, ceea ce se intampla destul de des in ultima vreme. Detinerea unui radiator cu ulei in casa a devenit practic o normalitate. Radiatorul KlaussTech este un calorifer de calitate, bine construit, robust si foarte rezistent in timp.

Vezi oferta aici


Cu o putere de 2500W, radiatorul ca incalzi cu succes o camera destul de mare. Fie ca aveti copii mici, batrani bolnavi sau pur si simplu va place confortul in casa dumneavoastra, radiatorul va asigura acest lucru cu succes. Este ideal si pentru birouri, locul de munca va deveni un loc prietenos si confortabil, incalzit si sigur pentru sanatatea dumneavoastra.
Este dotat cu sistem de siguranta antiincalzire, deci daca se va supraincalzi, acesta se va opri.

Mai multe detalii aici


Are 3 trepte de incalzire, pentru a va seta temperatura dupa cum va doriti sau dupa cum aveti nevoie. Ledul ce indica faptul ca este pornit. Acesta este un ajutor noaptea daca doriti sa setati o alta temperatura, nu va trebui sa aprindeti lumina ca sa faceti acest lucru. Dupa ce este oprit caldura se va pastra pentru o lunga perioada.


Raportul pret calitate pentru acest produs este unul foarte corect, calitatea germana nu se dezminte nici de aceasta data.
Putem spune ca radiatorul KlaussTech cu ulei este o investitie foarte buna, o investitie in confort si in sanatatea dumneavoastra si a familiei. Evitati racelile in anotimpul rece cu ajutorul caloriferului electric KlaussTech care este de un real ajutor in orice gospodarie.
Este foarte usor de folosit, usor de transportat din camera in camera datorita rotilor cu care este dotat. Este foarte silentios, nu face zgomot atunci cand uleiul se incalzeste.

Radiator german KlaussTech cu ulei, 2500W Pareri si Recomandari

10

Eficient

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Design placut

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Fiabil in timp
  • Usor de folosit
  • Design modern
  • Puternic

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *