Casti Bluetooth Over the Ear Sony WHXB910NL Informatii si Pareri Utile

Casti Bluetooth Over the Ear Sony WHXB910NL sunt o pereche de casti wireless de calitate superioara, ideale pentru ascultarea muzicii, pentru convorbiri telefonice sau pentru a viziona filme si emisiuni TV. Acestea au un design elegant si modern, fiind disponibile in culoarea albastru si negru.

O caracteristica importanta a acestor casti este tehnologia Extra Bass, care permite o reproducere a sunetului cu o calitate superioara si o intensitate mai mare a bass-ului. Aceasta caracteristica este ideala pentru pasionatii de muzica electronica, hip-hop sau orice alt gen muzical care pune accent pe bass.

Vezi pretul aici

In plus, Casti Bluetooth Over the Ear Sony WHXB910NL sunt dotate cu tehnologie de anulare a zgomotului (noise cancelling), ceea ce inseamna ca pot filtra zgomotele din mediul inconjurator, permitand utilizatorului sa se concentreze mai bine pe muzica sau convorbirea telefonica. Aceasta caracteristica este ideala pentru cei care calatoresc frecvent sau lucreaza intr-un mediu zgomotos.

Castile Over the Ear Sony WHXB910NL sunt compatibile cu tehnologia wireless Bluetooth, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot asculta muzica sau prelua apeluri telefonice fara a fi nevoie sa se conecteze prin cablu. De asemenea, aceste casti au o autonomie de pana la 30 de ore, ceea ce le face ideale pentru utilizarea pe termen lung.

Mai multe detalii aici

Castile sunt dotate si cu un microfon, astfel incat utilizatorii pot prelua apelurile telefonice fara a fi nevoie sa scoata castile din urechi. Microfonul este sensibil si poate capta sunetul cu o claritate buna, permitand utilizatorilor sa comunice fara probleme cu cei de la celalalt capat al liniei.

In concluzie, Castile Over the Ear Sony WHXB910NL sunt o alegere excelenta pentru cei care doresc o pereche de casti wireless de calitate superioara, cu tehnologie Extra Bass, noise cancelling, compatibilitate Bluetooth, autonomie mare si microfon. Aceste casti pot fi utilizate cu succes atat pentru ascultarea muzicii, cat si pentru convorbirile telefonice sau pentru vizionarea filmelor si emisiunilor TV.

Casti Bluetooth Over the Ear Sony WHXB910NL Informatii si Pareri Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Eficiente

10.0/10

Confortabile

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de purtat

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Practice
  • Confortabile
  • Design placut
  • Materiale de calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *