Set Kerastase pentru stralucirea parului Elixir Ultime Informatii si Sfaturi Utile

Set Kerastase pentru stralucirea parului Elixir Ultime este un ansamblu de produse cosmetice special concepute pentru a oferi strălucire și hidratare părului. Setul conține trei produse: un șampon, o mască și un ulei, fiecare fiind formulat cu ingrediente de înaltă calitate pentru a hrăni, hidrata și pentru strălucirea părului.

Vezi pretul aici

Șamponul Kerastase Elixir Ultime (250 ml) este un șampon bogat și luxos care curăță delicat părul și scalpul, îndepărtând murdăria și reziduurile de produse de styling. Formulat cu uleiuri esențiale prețioase, precum uleiul de argan, uleiul de măsline și uleiul de porumb, acest șampon hrănește și hidratează părul, lăsându-l moale și strălucitor.

Masca Kerastase Elixir Ultime (200 ml) este o mască bogată și hrănitoare care oferă părului o hidratare intensă și o strălucire extraordinară. Această mască este formulată cu uleiuri prețioase, inclusiv ulei de argan, ulei de măsline și ulei de porumb, pentru a hrăni părul și a-i conferi strălucirea dorită. De asemenea, conține vitamina E, care protejează părul de daunele cauzate de factorii de mediu.

Uleiul Kerastase Elixir Ultime (100 ml) este un ulei fin și luxos pentru păr, care hidratează și conferă strălucire părului, fără a-l încărca. Acest ulei este formulat cu uleiuri esențiale prețioase, precum uleiul de argan, uleiul de măsline și uleiul de porumb, pentru a hrăni părul și a-i conferi strălucirea dorită. De asemenea, conține antioxidanți puternici, precum vitamina E, pentru a proteja părul de daunele cauzate de factorii de mediu.

Mai multe detalii aici

Toate produsele din Set Kerastase pentru stralucirea parului Elixir Ultime sunt ideale pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru părul uscat, fragil sau vopsit. Setul este perfect pentru persoanele care doresc să își hrănească părul și să îi conferă strălucirea dorită, fără a-l încărca sau a-l îngreuna. Aceste produse sunt ușor de utilizat și oferă rezultate vizibile încă de la prima utilizare.

Set Kerastase pentru stralucirea parului are un pret foarte bun in raport cu calitatea produselor iar noi il recomandam ca fiind extrem de benefic pentru orice tip de par. Produsele se pot folosi si separat dar se recomanda a se folosi tot setul pentru rezultate mai rapide si mai vizibile.

Vezi oferta Salon El Studio Vezi oferta Haircare Vezi oferta Esteto Vezi oferta Emag Vezi oferta Notino

Set Kerastase pentru stralucirea parului Elixir Ultime Informatii si Sfaturi Utile

10

Calitate ingrediente

10.0/10

Eficiente

10.0/10

Parfum

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Ingrediente de calitate
  • Rezultate vizibile
  • Parfum placut
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *