Cel mai bun Pachet Reparator pentru Par Deteriorat Alfaparf Pareri

Cel mai bun Pachet Reparator pentru Par Deteriorat Alfaparf . Produsele AlfaParf sunt produse profesionale ce pot si gasite si in majoritatea saloanelor de coafura si acum sunt disponibile si in magazine.
Majoritatea ne am confruntat la un moment dat cu probleme cu parul, fie din cauze interne, lipsa de vitamine, fie chiar din cauza noastra, poate l am agresat cu produse care l au deteriorat, vopsit, decolorat.

Vezi oferta aici

Alfa Parf vine in ajutorul nostru cu produsele special formulate pentru par foarte deteriorat, vopsit, deshidratat, agresat de produse pentru par nepotrivite sau aplicate prea des. Plata de indreptate parul de asemenea, folosita fara o protecyoe termica poate deteriora parul.
Pachetul reparator Alfaparf este foarte recomandat si nu mai are nevoie de nici o prezentare, produsele sunt cunoscute pentru eficienta lor. Vom vorbi totusi despre aceste produse care sunt, poate, cele mai bune produse pentru parul deteriorat, uscat.
Pachetul contine: Sampon 1000ml, Masca 500ml, Lotiune Tratament 6 fiole x 13ml.

Mai multe detalii aici


Sampon Reparator Pentru Par Deteriorat – Alfaparf Milano Semi Di Lino Reconstruction Reparative Low Shampoo, 1000ml, este un sampon special formulat pentru a ajuta parul deteriorat, hidrateaza, degreseaza scalpul fara a fi agresiv, adica un plus de nutrienti. Acesta nu contine sulfati, uleiuri minerale sau parafine. Aduce un plus de stralucire parului, il hidrateaza si face culoarea sa iasa in evidenta.
Masca Reparatoare Pentru Par Deteriorat – Alfaparf Milano Semi Di Lino Reconstruction Reparative Mask, 500ml, reface structura firului de par, ii reda stralucirea. Este un tratament intensiv de reparare. Folosita de cate ori pe saptamana, cand simtiti nevoia, masca va lasa parul rezistent, sanatos si stralucitor.
Lotiune Reparatoare Pentru Par Deteriorat – Alfaparf Milano Semi Di Lino Reconstruction Reparative Lotion, 6 fiole x 13 ml, este un tratament ce completeaza produsele de mai sus, oferind parului un plus de hidratare, elasticitate, protectie. Lotiunea contine maduva de bambus si Cortex Repair, complex special pentru a reda vitalitatea parului deteriorat. Ingredientul Urban Defence Pro va proteja parul fata de poluare, praf si cam de tot ceea ce agreseaza firul de par.


Setul reparator AlfaParf contine produse de calitate, cu ingrediente ce nu agreseaza scalpul, firul de par si aduc un plus de vitalitate, sanatate si stralucire parului deteriorat. Il puteti gasi sub maimulte feluri, poate contine sampon din cantitate mai mica, poate contine fiole de tratament, oricum ar fi sunt la fel de eficiente in tratamentul parului deshidratat,deteriorat.
Il recomandam ca fiind poate cel mai bun tratament pentru parul lipsit de vitalitate.

Vezi oferta Esteto Vezi oferta Emag Vezi oferta Trendis Vezi oferta Hiris

Cel mai bun Pachet Reparator pentru Par Deteriorat Alfaparf Pareri

10

Eficiente

10.0/10

Ingrediente naturale

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Calitate ingrediente

10.0/10

Eficienta dovedita

10.0/10

PRO

  • Eficiente
  • Raport pret calitate bun
  • Non agresive
  • Pret bun
  • Cantitate suficienta

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *