Masina de spalat rufe Samsung WW70TA046AX/LE Review Si Sfaturi Utile

Masina de spalat rufe Samsung WW70TA046AX/LE, o masina de spalat foarte recomandata, cu recenzii pozitive, ce ne confirma inca o data ca masinile de spalat, Samsung merita toti banii. Modelul WW70TA046AX/LE este dotat cu un motor de Motor Digital Inverter, un motor extrem de rezistent in timp. Ai la dispozitie programe si functii de un real ajutor. Are o capacitate de incarcare de 7kg, deci este o masina potrivita pentru o familie de 3, 4 membii.
Spala foarte eficient, nu consuma mult, stoarce foarte bine, hainele vor iesi aproape uscate, datorita numarului mare de rotatii la centrifugare si un aspect foarte important este acela ca este foarte silentioasa.

Vezi oferta aici


Masina de spalat rufe Samsung WW70TA046AX/LE este o masina de tip standard, deci poate fi amplasata oriunde in casa atata timp cat se poate racorda la o retea de apa.
Programele disponibile sunt :
Bumbac, potrivit pentru hainele din bumbac, nu se vor modifica, haine vor fi protejate. Foarte potrivit pentru lenjerii, ceasafuri.
Sintetice, un program potrivit pentru hainele din material sensibil, protejandu le in timpul spalarii.
Lana, pentru rufe groase, din lana, acestea nu isi vor modifica masura, nu vor intra la apa si nu se vor largi, desigur atata timp cate se vor respecta si indicatiile de pe eticheta hainelor.

Mai multe detalii aici


Rufe delicate, un program dedicat hainelor din material mai pretentios, perdele, lana, matase, satin si altele ce au nevoie de o atentie speciala.
Un program extrem de important este Hygiene Steam, cu ajutorul caruia veti putea igieniza hainele cu ajutorul aburului, fara a folosi substante chimice. Potrivit atat pentru haine normale cat si pentru lenjerii, haine sport.
Drum Clean, pentru o curatenie a tamburului, foarte importanta pentru rezistenta acesteia in timp. Elimina mirosul, bacteriile si reziduurile de detergent care pot afecta masina de spalat in timp.

Puteti sta linistit in ceea ce priveste copiii din casa, masina de spalat este protejata in timpul folosirii, prin functia Child Lock, deci acesteia nu se vor putea juca la butoane.
Bubble Soak, o functie de ajutor in cazul hainelor cu un grad de murdarie mai mare, petele de pe hainele bebelusilor, de exemplu.
Rufele vor fi invaluite de bule active pentru a indeparat petele si murdaria cat mai eficient.
Sertarul pentru detergent si balsam va ramane mereu curat, datorita functiei de curatare Sertarul StayClean. NU va mai trebui sa curatati dumneavoastra dupa fiecare spalare, acesta se va spala singur.
Functia Eco Bubble, foarte eficienta si de un real ajutor, cu aceasta functie veti putea spala impecabil la temperaturi mici, economisind astfel energie.


Clasa energetica A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
Clatire + stoarcere, Eco 40-60 pentru o spalare ecologica si sconomica la temperatura mica, Colours pentru haine colorate, aceste avor fi protejate, culorile se vor pastra vii si proaspete, ca noi, Drain/Spin, Intense Cold
, Mixed load.
Raportul pret calitate este unul foarte bun pentru aceasta masina de spalat si o recomandam si noi ca fiind o investitie foarte inspirata pentru dumneavoastra si pentru familia dumneavoastra.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Badabum Vezi oferta ITGalaxy

Masina de spalat rufe Samsung WW70TA046AX/LE

10

Eficienta

10.0/10

Stabilitate

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Rezistenta in timp

10.0/10

Programe

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Motor fiabil in timp
  • Robusta
  • Silentioasa
  • Materiale de calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *