Cel mai bun patut din lemn Happy Balloons Pareri Utile

Cel mai bun patut din lemn Happy Balloons 60x120cm. Patuturile din lemn sunt o alegere populară pentru părinții care doresc să ofere copiilor lor un mediu sigur și confortabil pentru somn. Patut din lemn Happy Balloons 60x120cm este fabricat din lemn de pin și este finisat cu lac sau vopsea non-toxice pentru a proteja copilul de iritații sau alergii. Patuturile din lemn sunt, de asemenea, considerate mai durabile și mai ușor de curățat decât cele din materiale plastice sau metalice.

Vezi oferta aici


Patutul se curata foarte usor cu ajutorul unei simple lavete. Patuturile din lemn sunt de obicei mai usor de curatat si intretinut decat cele din materiale plastice sau metalice. Este mai usor sa se curate praful si petele de pe lemn decat pe alte materiale.
Cu toate acestea, un dezavantaj al patuturilor din lemn ar putea fi pretul acestora. Patuturile din lemn pot fi mai scumpe decat cele din alte materiale, insa acest pret poate fi justificat prin durabilitatea si siguranta acestora.

Datorita lemnului masiv din care este construit, patutul din lemn Happy Balloons 60x120cm este foarte rezistent.
Zabrelele sunt detasabile si este dotat cu trei niveluri de inaltime, potrivite pentru varste diferite. Nivelul intai pentru atunci cand bebelusul este foarte mic, nivelul mediu pentru atunci cand copilul sta deja in fund, iar nivelul 3, cel mai de jos pentru perioada cand copilul deja incepe sa mearga. Cand scoateti zabrele, copilul va putea iesi singur din patut.

Mai multe detalii aici

Dimensiuni interioare: 120×60 cm

Patutul din lemn Happy Balloons 60x120cm are un design foarte placut, modern si acesta va arata foarte bine in orice camera.
Raportul pret calitate pentru acest patut este unul foarte bun si putem spune ca este o investitie foarte inspirata si de un real ajutor.

Cel mai bun patut din lemn Happy Balloons Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret decent

10.0/10

Design modern

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Design placut
  • Materiale de calitate
  • Rezistenta in timp
  • Usor de curatat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *