Freza de zăpadă Ruris Parang 604 Pareri si Recomandari Utile

Freza de zăpadă Ruris Parang 604 este un echipament pe benzină proiectat pentru a elimina zăpada din zonele înghețate. Acesta are o putere de 5.5 CP și este echipat cu un motor cu 4 timpi. Freza are o capacitate de lucru de 60 cm și este echipată cu un sistem de împingere a zăpezii, care permite utilizatorului să împingă zăpada într-o anumită direcție.

Freza are un sistem de înclinare a lamei, care permite utilizatorului să regleze adâncimea de tăiere a zăpezii. De asemenea, freza este echipată cu un maner ergonomic și cu un sistem de frânare pentru a oferi o manevrabilitate și o siguranță îmbunătățită. In plus aceasta poate fi manevrata usor si poate fi utilizata pentru curatarea zapezii de pe alei, drumuri si parcari sau chiar si pentru curatarea zapezii de pe terenuri in care exista gazon.

Vezi oferta aici


Freza de zăpadă Ruris Parang 604 are sistem de pornire manual si aprindere electronica. Este dotata cu 4 viteze de lucru, 3 inainte si 1 inapoi. Are o greutate de 47 kg dar este foarte usor de manevrat datorita rotilor cu care este prevazuta, cu un diametru de 30cm. Consumul de combustibil este minim, deci este foarte convenabila si din punct de vedere financiar.

Mai multe detalii aici

Raportul pret calitate pentru FREZA DE ZAPADA PE BENZINA RURIS PARANG 604, 5.5 CP, LATIME DE LUCRU 53 CM este unul foarte bun si putem spune ca isi merita toti banii. Este o investitie extrem de inspirata, o investitie de un real ajutor in orice gospodarie si de ajutor pentru orice om gospodar.
Este destul de compacta deci foarte simplu de depozitat intr-o magazie, subsol, debara sau garaj. Este foarte usor de folosit, practic nu va trebui sa faceti altceva decat o plimbare prin zapada cu freza, aceasta va face toata munca.

 

Vezi oferta Micul Meserias Vezi oferta Emag Vezi oferta Mathaus Vezi oferta Vexio

Freza de zăpadă Ruris Parang 604 Pareri si Recomandari Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret decent

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Puternica

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Fiabila in timp
  • Consum minim
  • Usor de manevrat
  • Puternica si eficienta

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *