Cel mai bun Racitor aer Zilan ZLN-3390, Putere 60W, Telecomanda Pareri si informatii

Cel mai bun Racitor aer Zilan ZLN-3390, Putere 60W pentru zilele caladuroase si noptile tropicale din orasul tau. Cand caldura devine insuportabila si vrei sa te racoresti in mod natural, fara freon, fara aerul uscat al aerului conditionat si fara acel rece care aduce cu sine alte probleme, dureri de cap, de ochi si multe alte neplaceri, ai la dispozitie o alternativa care nu aduce doar confort ci si beneficiul sanatatii, adica al aerului umed din incapere. Umiditatea, desigur nu trebuie sa fie in exces, tocmai de asta tu vei putea sa o controlezi, prin deschiderea ferestrelor. Cel mai bun Racitor aer Zilan

Vezi oferta aici

In primul rand as vrea sa va expun cateva avantaje ale unui racitor de aer fata de un aparat de aer conditionat. Racitorul de aer in primul rand raceste aerul prin principiul natural al evaporării apei. Nu consuma energia pe care o consuma un aparat de aer conditionat iar racirea fiind naturala, este mult mai sanatoasa. Racitoarele sunt mai potrivite pentru spatii mai mici si uscate si un alt avantaj este faptul ca pot fi folosite pe tot timpul anului, vara pentru racire, iarna vor functiona ca si umidificatoare de aer.

Nu este nevoie de furtun de evacuare, deci puteti uita de gauri in pereti, instalare anevoioasa si costisitoare. Acestea racoresc si improspateaza aerul prin filtrul de aer incorporat, cu funtia de ventilare. Este ecologic datorita faptului ca nu foloseste pentru racire, instalatii frigotehnice si nu contin agenti frigorifici chimici. Consumul este unul minim, consturile la fel. Un alt atu foarte imporatnt este faptul ca neavand un furtun de evacuare, aparatul poate fi mutat dintr o incapere in alta, fara nici o problema.

Mai multe detalii aici


Este foarte sanatos, s a demonstrat stiintific faptul ca umiditatea crescuta cu 50% in incapere, va diminua considerabil riscul transmiterii virusilor. Sistemul imunitar este fortificat, caile respiratorii revigorate.
Racitorul de aer Zilan este optim pentru incaperi de 23 m³, capacitatea rezervorului este de 8l, consumul de 60 W si este dotat cu filtre eficiente. Ideal, aparatul va trebui pus in dreptul unei ferestre sau a unei usi, pentru ca acesta va prelua aerul si il va raci.
Pentru o racire mai temeinica aveti posibilitatea de a adauga gheata.


Pot fi folosite atat in spatii inchise cat si in spatii deschise, la terase, balcoane sau in curte.
Durata filtrelor este de 3 ani aproximativ, viata lor depinzand , bineinteles, de durata de folosire a aparatului.
Are 3 trepte de viteza, telecomanda, pentru un confort sporit si desigur, este dotat cu sistem de oscilare, astfel toata incaperea va fi racita. Are, deasemenea 2 baterii de gheata iar dimensiunile sunt 280x340x700 mm.

 

Cel mai bun Racitor aer Zilan ZLN-3390, Putere 60W, Telecomanda Pareri si informatii

10

Eficient

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Racoritor

10.0/10

Umidificator

10.0/10

PRO

  • Sanatos
  • Umidifica aerul
  • Racoreste eficient
  • Usor de folosit
  • Rezistent in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *