Frigider cu doua usi Samsung RT46K6630S9/EO Pareri si Recomandari utile

Frigider cu doua usi Samsung RT46K6630S9/EO este un frigider foarte spatios, care raceste optim si este extrem de silentios.
Cu o compartimentare foarte practica, frigiderul Samsung este unul extrem de practic, elegant, iar culoarea placuta se potriveste in orice bucatarie.
Prin sistemul Twin Cooling Plus, in frigider se mentine o umiditate ideala pentru pastrarea prospetimii alimentelor, raceste fiecare compartiment in parte evitand astfel amestecarea mirosurilor.
Compartimentul destinat congelatorului poate fi foarte usor convertit in parte din frigider daca nu aveti nimic de congelat, astfel veti mari capacitatea de depozitare a frigiderului, sau puteti opri acel compartiment pentru a face economie la consumul de energie.

Vezi oferta aici


Dotat cu functia Power Cool pentru o racire rapida a bauturilor si a alimentelor, iar cu functia Power Freeze puteti congela sau intari rapid un aliment sau pentru a produce gheata.
Rafturile sunt usor de miscat prin functia Easy Slide, pentru a ajunge cu usurinta la alimentele puse in partea din spate a frigiderului.
Frigiderul cu doua usi Samsung RT46K6630S9/EO este foarte fiabil in timp, piese rezistente, realizate din materiale de calitate, este silentios si consuma foarte putin iar asta se va simti in factura la curent. Toate acestea datorita tehnologiei cu invertor digital ce optimizeaza functiile si consumul.
Dotat cu leduri la interior, este foarte luminat astfel nu veti avea dificultati in a vedea alimentele din frigider.
Incastrarea este de tip standard, poate fi amplasat in orice loc ne permite, in bucatarie, volumul total este de 455 l, usa se deschide spre partea dreapta, sistemul de racire este Full No Frost.

Mai multe detalii aici


Acest Frigider cu doua usi Samsung este dotat cu 4 rafturi, compartiment special pentru legume si fructe, iar ca accesorii incluse: Tava pentru gheata, suport pentru oua. Tipul panoului de comanda este Digital.
Dimensiuni : Inaltime 182.5 cm, Latime 70 cm, Adancime 72.6 cm, Greutate 75 Kg.
Putem spune despre frigiderul Samsung ca este o achiztie insporata pentru orice gospodarie, recenziile la acest produs fiind pozitive, persoanele care l au incercat il recomanda ca fiind un produs foarte bun.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Badabum Veiz oferta EvoMag Vezi oferta ItGalaxy

Frigider cu doua usi Samsung RT46K6630S9/EO Pareri si Recomandari utile

10

Calitate materiale si motor

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Silentiozitate

10.0/10

Spatios

10.0/10

PRO

  • Fiabil in timp
  • Raport pret calitate corect
  • Silentios
  • Dozator de gheata
  • Spatios

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *