Clarins Gel Autobronzant Pentru Fata Si Corp Pareri si Sfaturi Utile

Clarins Gel Autobronzant Pentru Fata Si Corp este un produs excelent pentru cei care doresc să obțină o bronzare naturală și uniformă pe întregul corp. Am folosit acest produs de mai multe ori și am fost impresionat de rezultatele sale.

Ambalajul produsului este foarte practic, cu o pompă care facilitează aplicarea și evită risipa. Textura sa gelatină este ușor de aplicat și se întinde ușor pe piele, oferind o senzație răcoroasă și plăcută la aplicare.

Vezi oferta aici

În ceea ce privește rezultatele, după aproximativ o oră de la aplicare, pielea începe să capete o nuanță ușor mai închisă, iar după aproximativ 3 ore, bronzul devine mai intens și se stabilizează în jurul valorii de 24 de ore.

Un alt lucru important de menționat despre Clarins Gel Autobronzant este că nu lasă urme sau pete inestetice pe haine sau pe piele. De asemenea, nu are un miros puternic sau neplăcut, ceea ce este un bonus.

Per total, consider că Clarins Self Tanning Instant Gel Face & Body Gel Autobronzant Pentru Fata Si Corp este un produs excelent pentru cei care doresc să obțină o bronzare naturală și uniformă, fără riscuri asociate cu expunerea la soare. Recomand acest produs tuturor celor care caută o soluție sigură și eficientă pentru a obține un bronz frumos și sănătos.

Mai multe detalii aici

Clarins este o companie de cosmetice de lux, de inalta calitate, disponibile in toata lumea. Calitatea Clarins nu se dezminte cu acest gel cu o textura extrem de placuta ce ofera un bronz de invidiat, natural ce face pielea sa radieze. Recomand ca inainte de aplicare, sa se faca o usoara exfoliere pentru ca produsul sa se aseze uniform pe piele.

Clarins Gel Autobronzant Pentru Fata Si Corp Pareri si Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Ingrediente sigure

10.0/10

Cantitate ok

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

PRO

  • Bronz fin
  • Textura placuta
  • Uniform
  • Aplicare usoara
  • Ingrediente de calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *