Coltar extensibil Fano 6 locuri– L323 x l174 x h89 cm Informatii Utile

Coltar extensibil Fano este o piesă de mobilier elegantă și practică, care oferă confortul și funcționalitatea necesare pentru orice spațiu de locuit modern. Cu dimensiunile sale generoase de L323 x l174 x h89 cm, acesta poate găzdui până la 6 persoane, fiind o alegere perfectă pentru familiile mari sau pentru cei care doresc să aibă un spațiu generos de relaxare.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui coltar este extensibilitatea sa. Datorită mecanismului său avansat de extensie, puteți transforma rapid și ușor colțul într-un pat confortabil pentru oaspeții dvs. sau pentru a vă odihni în serile leneșe. De asemenea, are o cutie de depozitare încorporată, astfel încât puteți stoca cu ușurință pături, perne sau alte articole de uz casnic.

Vezi oferta aici

Materialul de înaltă calitate utilizat în producția acestui coltar este pielea ecologică, ceea ce îi conferă un aspect elegant și sofisticat, dar și o durabilitate și o ușurință de întreținere. Picioarele negre din lemn masiv completează aspectul elegant și modern al acestui coltar.

De asemenea, coltarul este prevăzut cu spătar și perne confortabile, care oferă un confort sporit în timpul utilizării. Structura sa solidă și durabilă este realizată din lemn masiv, care garantează o durată de viață îndelungată.

În concluzie, Coltar extensibil Fano este o alegere excelentă pentru oricine dorește să își amenajeze sufrageria într-un mod elegant și practic. Cu mecanismul său de extensie, cutia de depozitare încorporată, materialul de calitate și confortul oferit de spătarul și pernele sale, este un produs ideal pentru familii sau pentru persoanele care își doresc o soluție multifuncțională de mobilier. Picioarele negre din lemn masiv adaugă un plus de eleganță și modernitate în designul acestui coltar.

Mai multe detalii aici

Coltar extensibil Fano 6 locuri– L323 x l174 x h89 cm Informatii Utile

10

Eficient

10.0/10

Calitate

10.0/10

Practic

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de intretinut

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Practic
  • Spatios
  • Rezistent la trafic intens
  • Materiale de calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *