Espressor manual De’Longhi Dedica Style EC 685 Informatii Utile

Espressor manual De’Longhi Dedica Style EC 685 este un aparat excelent pentru cei care doresc să-și prepare cafeaua acasă. Acest espressor este construit din inox, care îi oferă un aspect modern și elegant. Este un espressor slim, ceea ce îl face perfect pentru bucătăriile mai mici, dar și pentru cei care doresc să-și optimizeze spațiul din bucătărie.

Cu o putere de 1350W și o presiune de 15 bar, espressorul manual De’Longhi Dedica Style EC 685 poate prepara cafea espresso și cappuccino cu ușurință. De asemenea, acesta are și o funcție de spumare a laptelui, ceea ce înseamnă că puteți prepara diverse băuturi lactate, cum ar fi latte sau macchiato.

Espressorul manual De’Longhi Dedica Style EC 685 are o capacitate de 1.1 l, ceea ce înseamnă că puteți prepara mai multe cafele fără a fi nevoie să-l umpleți cu apă frecvent. Acesta este echipat cu un sistem de încălzire rapidă, ceea ce înseamnă că poate fi pregătit rapid pentru a prepara cafeaua.

Vezi oferta aici

Espressorul manual De’Longhi Dedica Style EC 685 are o pompă de apă silențioasă, ceea ce înseamnă că nu va fi necesar să faceți zgomot atunci când pregătiți cafeaua. De asemenea, acesta are și un sistem de auto-oprire, care oprește espressorul automat după 9 minute de inactivitate.

Espressor manual De’Longhi Dedica Style EC 685 vine cu un portafiltru cu două cupe, ceea ce înseamnă că puteți prepara două cafele espresso simultan. Acesta vine și cu o pereche de filtre, unul pentru cafea măcinată și unul pentru capsule de cafea.

Mai multe detalii aici

În concluzie, espressorul manual De’Longhi Dedica Style EC 685 este un aparat excelent pentru cei care doresc să-și prepare cafeaua acasă. Este construit din inox, are o presiune de 15 bar și o putere de 1350W, ceea ce îl face perfect pentru prepararea cafelei espresso și a cappuccino. Acesta are și o funcție de spumare a laptelui, ceea ce înseamnă că puteți prepara diverse băuturi lactate. Espressorul este echipat cu un sistem de încălzire rapidă, o pompă de apă silențioasă și un sistem de auto-oprire. Vine cu un portafiltru cu două cupe și două filtre, unul pentru cafea măcinată și unul pentru capsule de cafea.

Espressor manual De'Longhi Dedica Style EC 685 Informatii Utile

10

Eficient

10.0/10

Calitate

10.0/10

Practic

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Practic
  • Usor de folosit
  • Fiabil in timp
  • Robust

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *